Oké, az is néhány centi, ha a 100-at néhánynak vesszük...
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 19:21

Nem stimmel a néhány centi.
Tapasztalatom szerint nem ritka a méter körüli.

Tapasztalatom szerint nem ritka a méter körüli.
Nem stimmel a néhány centi.
Tapasztalatom szerint nem ritka a méter körüli. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 19:18

Tapasztalatom szerint nem ritka a méter körüli. (Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyesek szerint mirigyváladék. Ami a filmeken méterekre spriccel, az valszeg kamu, de létezik kisebb folyás orgazmus közben, esetleg néhány centis spriccel együtt. Ez van...
Egyesek szerint mirigyváladék. Ami a filmeken méterekre spriccel, az valszeg kamu, de létezik kisebb folyás orgazmus közben, esetleg néhány centis spriccel együtt. Ez van...
Ne bántsd a srácot, a topicot meg ne próbáld flamelni!!!
zsozs70 385. hozzászólását elolvastad???
Idézem:
"be kell látnom tényleg nem pisi."
Belátta hogy tévedett.
Mielőtt megtámadsz valakit olvasd el frisebb hozzászólásait hátha azokból más fénbyben tűnik fel.
Köszi!
zsozs70 385. hozzászólását elolvastad???
Idézem:
"be kell látnom tényleg nem pisi."
Belátta hogy tévedett.
Mielőtt megtámadsz valakit olvasd el frisebb hozzászólásait hátha azokból más fénbyben tűnik fel.
Köszi!
Egyébként ha egy lány az idelátogatók közül elérte írjon már, hogy hogy sikerült mikor mit érzett milyen stb stb stb
Hogy mi is és a többi érdeklődő lány is okuljon. (Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 11:00
Hogy mi is és a többi érdeklődő lány is okuljon. (Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Na végre egy lány is írjon már, aki rendelkezi kilyen képességgel! Szívesen megnéznék ehy ilyen spriccelős orgazmust!

Comestas padre!

Ezekszerint elolvastad!
Köszi, hogy nem hiába linkeltem be mindet.

És üdv a klubban (akik imádják a spriccelős csajszikat)!

tegnap látam a hustler tvt.bevallom abban az egy órában csak spriccelös jelenetek voltak.be kell látnom tényleg nem pisi.és a csajok is imádják amikor kilövelnek.no persze meg mi pasik is.
Ne már! Miért? Na midnegy... :(
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 11:23

=http://www.***.com/view_video.php?viewkey=fb95d504ccfa11804073]Egy full film,
idegen szexoldalnak minősül...töröltem:prune
nagyon jok a filmek nézétek meg.nekem nagyon állt a faszom egyész végig
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 11:23

tegnap látam a hustler tvt.bevallom abban az egy órában csak spriccelös jelenetek voltak.be kell látnom tényleg nem pisi.és a csajok is imádják amikor kilövelnek.no persze meg mi pasik is.
Nekem a bnőm már spriccelt nem is kicsit!!!!
Úgy látom lefagyott a topic... :S
Vagy még midnig a cikkeket olvasgatjátok?
Vagy még midnig a cikkeket olvasgatjátok?

idegen szexoldalnak minősül...töröltem:prune (Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 11:00
idegen szexoldalnak minősül...töröltem:prune (Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2007. 12. 18. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Na végre egy lány is írjon már, aki rendelkezi kilyen képességgel! Szívesen megnéznék ehy ilyen spriccelős orgazmust!
Az ellazuló izmokra mégvalami, ha már biológiába akarod beleártani magad...
Ha a lánynak tele a húgyhólyagja és nagyon kell neki akkor esetleg lehet igazad, DE
Mi van akkor ha a lány közvetlenül szex előtt ürített?
Üres nem feszülő húgyhólyag, szex közben izzad, ergo nedvességet is veszít, majd orgamzuskor elspriccel újra és újra és újra... Akor az ellazuló záróizmok mögül még mindig állítod hogy jön a nem létező (korábban C-be ürített) viezelet???
Csak logikusan gondold végig amit írtál. Na? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 16:51
Ha a lánynak tele a húgyhólyagja és nagyon kell neki akkor esetleg lehet igazad, DE
Mi van akkor ha a lány közvetlenül szex előtt ürített?
Üres nem feszülő húgyhólyag, szex közben izzad, ergo nedvességet is veszít, majd orgamzuskor elspriccel újra és újra és újra... Akor az ellazuló záróizmok mögül még mindig állítod hogy jön a nem létező (korábban C-be ürített) viezelet???
Csak logikusan gondold végig amit írtál. Na? (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

nyugodjon meg mindenki a nöi spriccelés igen is pisi mert az izmok ellazulnak.na és ha az?fö hogy finom
Ezúton is kérem az adminokat hogy legyenek szívesek valahogy "megrendszabályozni" zsozs fórum társamat, mivel a hozzászólásaival korábban is direkt flame-elte a topicot, ami jobb körökben is közösségrombolás ürügyén egy két nap ban amíg észre tér!
Na zsozs most kösd fel a gatyád, mert ettől magadalá vizelsz kiscsikó!
Alább linkeltem jópár cikket értekezést arról, hog ymi a női ejakuláció, hogy váltható ki, mi köze a G-ponthoz és vizelet e vagy más?
Minden kétkedő, kíváncsi vagy a "puncispriccelésre" vágyó fiú/lány figyelmébe ajánlom az ÖSSZES linket, mert lehet belőle okulni. Nem csak a spriccelős élvezésről van szó hanem a G-pontról is (a kettő ugyanis kötődik egymáshoz) és talán találtok újdonságot, kőkemény, mélyről feltörő orgazmusra.
Mégvalami, kérek mindenkit hogy addig NE akarjon állítani, cáfolni semmit amíg ezeket el nem olvasta. Van a linkek közt sima szexológiai lap, de van köztük kutatócsoport által, orvosok, egyetemi PhD orovosok által publikált cikk, bejegyzés miegymás, amiket, talán nem nagy dőreség tőlem, ha hajlamos vagyok hitelesnek titulálni.
Zsozs cimbora! Külön figyelmedbe ajánlanám a 10. linket "A női ejakulációról és G-pontról" megnevezésűt, ott egy táblázatot is találsz amiben összehasonlítják a viezelet és az ejakulátum összetételét egymással és referenciának a férfi ejakulátummal. Na ezek után NEKED zsozs milyen érveid információid adataid, vannak ami szrint ez vizelet?
Ha pedig úgy kezded, hoyg szerintem, azonnal be is fejezheted, mert én már nem "szerintem" állítgatok, hanem körbejártam a témát az elmúlt pár évben és a mai napig foglalkoztat. Van némi ismeretem a témáról!
Angol nyelvű cikkek lapok a témával kapcsolatban.
1. tudományos cikk a női ejakulációról
2. tudományos cikk a női ejaulációról
Hogyan is spricceljünk el? Tippek, tanácsok
A női ejakulációról általánosságban
Újabb cikk arról, hogy valóban vizelet e az ejakulátum
Dokumentum film a női ejakulációról
Mégegy dokumentum film a női ejakulációról
Calro Queen honlapja aki a női ejakulációval (is) foglalkozik
Wikipedia cikk a női ejakulációról
Női ejakulációról és G-pontról
Wikipedia szócikk a G-pontról
Még egy cikk a női ejakulációról a G-pontról és újabb tippek a spriccelésre
Magyar cikkek, lapok:
www.szexterapia.hu
Kérdés/válasz
MIMI tudástár bejegyzések a témáról
Alább linkeltem jópár cikket értekezést arról, hog ymi a női ejakuláció, hogy váltható ki, mi köze a G-ponthoz és vizelet e vagy más?
Minden kétkedő, kíváncsi vagy a "puncispriccelésre" vágyó fiú/lány figyelmébe ajánlom az ÖSSZES linket, mert lehet belőle okulni. Nem csak a spriccelős élvezésről van szó hanem a G-pontról is (a kettő ugyanis kötődik egymáshoz) és talán találtok újdonságot, kőkemény, mélyről feltörő orgazmusra.
Mégvalami, kérek mindenkit hogy addig NE akarjon állítani, cáfolni semmit amíg ezeket el nem olvasta. Van a linkek közt sima szexológiai lap, de van köztük kutatócsoport által, orvosok, egyetemi PhD orovosok által publikált cikk, bejegyzés miegymás, amiket, talán nem nagy dőreség tőlem, ha hajlamos vagyok hitelesnek titulálni.
Zsozs cimbora! Külön figyelmedbe ajánlanám a 10. linket "A női ejakulációról és G-pontról" megnevezésűt, ott egy táblázatot is találsz amiben összehasonlítják a viezelet és az ejakulátum összetételét egymással és referenciának a férfi ejakulátummal. Na ezek után NEKED zsozs milyen érveid információid adataid, vannak ami szrint ez vizelet?
Ha pedig úgy kezded, hoyg szerintem, azonnal be is fejezheted, mert én már nem "szerintem" állítgatok, hanem körbejártam a témát az elmúlt pár évben és a mai napig foglalkoztat. Van némi ismeretem a témáról!
Angol nyelvű cikkek lapok a témával kapcsolatban.
1. tudományos cikk a női ejakulációról
2. tudományos cikk a női ejaulációról
Hogyan is spricceljünk el? Tippek, tanácsok
A női ejakulációról általánosságban
Újabb cikk arról, hogy valóban vizelet e az ejakulátum
Dokumentum film a női ejakulációról
Mégegy dokumentum film a női ejakulációról
Calro Queen honlapja aki a női ejakulációval (is) foglalkozik
Wikipedia cikk a női ejakulációról
Női ejakulációról és G-pontról
Wikipedia szócikk a G-pontról
Még egy cikk a női ejakulációról a G-pontról és újabb tippek a spriccelésre
Magyar cikkek, lapok:
www.szexterapia.hu
Kérdés/válasz
MIMI tudástár bejegyzések a témáról
zsoizs te meg egy fasz vagy.
Most azonnal visszaolvasok és linkelem az összes hozzászólásomat amiben TUDOMÁNYOS, kutató orvosok általl végezett cikkekből derül ki, hogy NEM VIZELET, TE HÚGYZABÁLÓ HÚGYAGYÚ BAROM!!!
Most azonnal visszaolvasok és linkelem az összes hozzászólásomat amiben TUDOMÁNYOS, kutató orvosok általl végezett cikkekből derül ki, hogy NEM VIZELET, TE HÚGYZABÁLÓ HÚGYAGYÚ BAROM!!!

nyugodjon meg mindenki a nöi spriccelés igen is pisi mert az izmok ellazulnak.na és ha az?fö hogy finom
nézz te utána, ugyanis a nőknél másképp van, mint nálunk! azaz nekünk a prosztata ha erekció van akkor megakadályozza, hogy a vizelet ki tudjon jönni, a nőknél és barátnőm szerint is pont ellenkező a dolog! azaz ő is mindig elmegy pisilni, meg volt már hogy abba kellett hagyni az orgazmus előtt, mert mondta nem fogja tudni visszatartani! és pont a rángások miatt!
(Ez egy válasz castortroy21 üzenetére (2007. 12. 15. szombat 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 15. szombat 12:54

Na már megint ezek a pisisek... Tessék már kicsit visszaolvasni, és utánanézni a dolognak!
A barátnőmmel tegnap este sikerült másodszorra, most már azért jóval nagyobb mennyiségben, mint először.
Tanusíthatom, NEM PISI!!! Értem?!?!
A barátnőmmel tegnap este sikerült másodszorra, most már azért jóval nagyobb mennyiségben, mint először.

Na már megint ezek a pisisek... Tessék már kicsit visszaolvasni, és utánanézni a dolognak!
Tanusíthatom, NEM PISI!!! Értem?!?!