Tegnap este nyaltam a párom, közben a dildóval dugtam, és hatalmasat élvezett spriccelve kétszer is. Brutál jó volt. Ezt egyszer mindenkinek ki kellene próbálni.
(Ez egy válasz martirusz1 üzenetére (2024. 03. 16. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 23:41

Aki nem imádja,az nem is tudja,hogy mi ez a jelenség! Mi is imádjuk!
Nem is csak egyszer kellene kipróbálni
(Ez egy válasz Miklósipár9088 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 06:20

Tegnap este nyaltam a párom, közben a dildóval dugtam, és hatalmasat élvezett spriccelve kétszer is. Brutál jó volt. Ezt egyszer mindenkinek ki kellene próbálni.
Tavaly nyáron dugtam egy 62 éves nőt.Amikor elvertem a farkam hegyével a csiklóját nagyokat spriccelve élvezett el.Persze előtte alaposan ki is nyaltam. ez volt az első ilyen élményem pedig már nem vagyok fiatal.
Izgalmas lehet imâdnàm ha pàrom nagy puncija is spriccelne
Van az a pont ,amikor simán...
Fú de imádnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 21:49

Törölt felhasználó (4767636)

Imádtam exfeleségemmel, mikor minden alkalommal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 21:49
Törölt felhasználó (4767636)

Nálunk az ágyon a rendes lepedő alatt van egy gumi lepedő illetve egy jó nedvszívó anyag, mert a feleségem olykor szökőkútként spriccel. Persze ez nem mindig van, de sokat van az a pont amikor aztán mindent kiad magából

Az exemet először a házi barátunk spricceltette meg többször egymás után! Nem is tudta hogy ilyet tud! Vadul megujjazta és jött az áradat többször egymás után. Volt kb 6-7 is de csak az első 3 esett neki jól.azt mondta.
Imádom...
Főleg ha a partnered nem is tudja hogy van ez a képessége!!!
És van!!!
Rohadtul jó élvezetes....
És van!!!
Kíváncsi lennék mit tud a párom, szerintem lenne hozzá tehetsége...
Sziasztok!
Képzeljétek, nekem most olyan lánnyal sikerült összejönnöm, akinek ez sikerült velem.
Nagyon meglepődtünk mikor a dolog megvalósult, a párom elmondása szerint még eddig egyik partnerével sem sikerült. Azóta már többször is megtörtént, és mondhatom, elég izgató érzés végignézni. Igérem, hamarosan videót is csatolni fogok. Í
Képzeljétek, nekem most olyan lánnyal sikerült összejönnöm, akinek ez sikerült velem.

A feleségem is így járt,hatalmasat tud spriccelni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 18. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 18. péntek 20:16
Törölt felhasználó (4738384)

Imádom...
És van!!!
És van!!!