Látod, biztosan ezért írta.
Olyan méretre már biztosan többen spriccelnének.
De könnyes lenne a legtöbb nő szeme, az biztos.
.
Gyanítom, hogy valamit elírt az eredeti bejegyzés szerzője. Nem kicsit tévedett. (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2026. 09. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan méretre már biztosan többen spriccelnének.
De könnyes lenne a legtöbb nő szeme, az biztos.
.Gyanítom, hogy valamit elírt az eredeti bejegyzés szerzője. Nem kicsit tévedett. (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2026. 09. 19. szombat 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük, hogy ezt is sikerült átélni veled. Újabb falat döntött, most az ár
(Ez egy válasz tibor.36 üzenetére (tegnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tibor.36 üzenetére (tegnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak a megfelelő ember kell hozzá.
Aki teljes odaadással és figyelemmel csinálja.
Aki tudja mikor mit kell érinteni ott lent bent.
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (ma 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki teljes odaadással és figyelemmel csinálja.
Aki tudja mikor mit kell érinteni ott lent bent.
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (ma 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen.
Nem mindegy hogyan csinálja az ember.
Vannak teknikák hogyan kell csinálni, ráadásul hogy mikor,
szerintem az időzités se mindegy.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 04. péntek 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 00:19
Nem mindegy hogyan csinálja az ember.
Vannak teknikák hogyan kell csinálni, ráadásul hogy mikor,
szerintem az időzités se mindegy.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 04. péntek 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Az exemet először a házi barátunk spricceltette meg többször egymás után! Nem is tudta hogy ilyet tud! Vadul megujjazta és jött az áradat többször egymás után. Volt kb 6-7 is de csak az első 3 esett neki jól.azt mondta.
Igen. Viszonylag hamar eléri a megfelelő ember.
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (ma 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom te képes vagy rá.
De gondolom nem mindenkinél.
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (ma 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
De gondolom nem mindenkinél.
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (ma 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki hozni a női testből a legtöbbet.
Imádom csinálni, mikor olyat élvez hogy spriccel.
Sok ilyenen túl vagyok.
Imádom csinálni, mikor olyat élvez hogy spriccel.
Sok ilyenen túl vagyok.
Nem mindenki képes rá ,illetve ahhoz szükség van olyan mértékű eufórikus helyzetre.
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (tegnap 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Csodás érzés,főleg ha a számba jön......
Hogy tudom el érni a páromnál?
Valóban! Fantasztikus látvány és élmény-érzés is egyben. Valódi csoda ez!
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2026. 09. 19. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer voltam ilyen lánnyal,szuper érzés volt.
Imádom ,csak kiszámíthatatlan és olyankor kuka az ágynemű, vagy ahol vagyunk.
Nálunk természetes a feleségem ha be gerjed szinte tocsogunk , imádom képzeljétek el szinte úszik a punci !
Azt én is imádnám.
(Ez egy válasz seximádók89 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem arcomba élvezett és nem hogy lelakattam, hanem még jobban beindított
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 17:22
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt egy barátnőm, kb. 1 évig jártunk össze rendszeresen, többször is hetente. Ahogy jobban megismerkedtünk, egyre felszabadultabban szeretkeztünk. Egy idő után azt vettem észre, hogy minden csupa nedvesség volt. Ő nem spriccelt nagyot, viszont rendkívül intenzíven nedvesedett. Amikor nagyot élvezett, megfeledkezve magáról, minden csupa csatak volt.
Es
mennyiségű testnedv jött ki belőle. Egyszer megkóstoltam, hogy milyen az íze? Tetszett, így rászoktam. Először neki is furcsa volt, hogy nyalom, mert a férjének nem jött be. Ő mindig lekókadt és elment zuhanyozni, őt is elküldte tisztálkodni, meg igazából vége lett náluk ilyenkor a szexnek. Mi más dimenzióba helyeztük ezt a szituációt. Odáig fajult, hogy ilyen élvezései után hátamra kellett feküdnöm, ő ráült az arcomra, addig nyaltam ameddig remegtek a combjai, majd sokáig csókolóztunk. Teljesen odáig volt, hogy ilyen is van.
alf
zm alf
él alf
etlen
Volt egy barátnőm, kb. 1 évig jártunk össze rendszeresen, többször is hetente. Ahogy jobban megismerkedtünk, egyre felszabadultabban szeretkeztünk. Egy idő után azt vettem észre, hogy minden csupa nedvesség volt. Ő nem spriccelt nagyot, viszont rendkívül intenzíven nedvesedett. Amikor nagyot élvezett, megfeledkezve magáról, minden csupa csatak volt.
Es
mennyiségű testnedv jött ki belőle. Egyszer megkóstoltam, hogy milyen az íze? Tetszett, így rászoktam. Először neki is furcsa volt, hogy nyalom, mert a férjének nem jött be. Ő mindig lekókadt és elment zuhanyozni, őt is elküldte tisztálkodni, meg igazából vége lett náluk ilyenkor a szexnek. Mi más dimenzióba helyeztük ezt a szituációt. Odáig fajult, hogy ilyen élvezései után hátamra kellett feküdnöm, ő ráült az arcomra, addig nyaltam ameddig remegtek a combjai, majd sokáig csókolóztunk. Teljesen odáig volt, hogy ilyen is van.
alf
zm alf
él alf
etlen
Már nem vagytok az adataid szerint együtt, akkor a videót a spriccelő pináról se várjuk? Viszont nagyon szép, jó méretes és vastag a szerszámod, ilyen szép pédányra biztosan buknak a csajok.
(Ez egy válasz ThreesomeFun üzenetére (2025. 08. 29. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 29. péntek 17:54
Sziasztok!
Képzeljétek, nekem most olyan lánnyal sikerült összejönnöm, akinek ez sikerült velem.
Nagyon meglepődtünk mikor a dolog megvalósult, a párom elmondása szerint még eddig egyik partnerével sem sikerült. Azóta már többször is megtörtént, és mondhatom, elég izgató érzés végignézni. Igérem, hamarosan videót is csatolni fogok. Í
Képzeljétek, nekem most olyan lánnyal sikerült összejönnöm, akinek ez sikerült velem.
Nagyon meglepődtünk mikor a dolog megvalósult, a párom elmondása szerint még eddig egyik partnerével sem sikerült. Azóta már többször is megtörtént, és mondhatom, elég izgató érzés végignézni. Igérem, hamarosan videót is csatolni fogok. Í
Mindhárman meglepődtetek? Negyedikként én is szerettem volna megleődni.
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2026. 09. 19. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyönyörű popsid van! Attól még én spriccelnlek!
(Ez egy válasz seximádók89 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

szanka

Victoria Sweet