Annak egy része pisi, mert a néhány nőknek orgazmus közben ojan izomrángásaik vannak hogy nem birják visszatartani, de azonkívül van benne egy kevés természetes síkosító.
Szerintem ha rákeresel a neten, láthatsz böven!
(Ez egy válasz szocsy üzenetére (2007. 12. 14. péntek 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 17:54

Felvettétek már valaha? Szívesen megnézném...Nekem még sosem volt olyan párom, akivel ilyet megtapasztaltam volna, ezért erősen érdekel a dolog. Mindenki, aki átélte és van kedve megírni miképpen jutott el ide, írjon!
Ez egyaltalan nem megjatszas es legfökeppen nem pisis... ez a
folyadek teljesen szintelen es szagtalan.nekem volt mar benne
reszem, nem is egyszer, de ezt csak a mostani parommal sikerült
elernem.
bazi nagy elvezes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 09:35
folyadek teljesen szintelen es szagtalan.nekem volt mar benne
reszem, nem is egyszer, de ezt csak a mostani parommal sikerült
elernem.

Törölt felhasználó (69371)

barátnőm rendszeresen remeg és majd elájul, de sosem spriccelt még, sőt inkább az orgazmus előtt válik intenzívvé a folyás, de szerintem a spricc az csak a filmek pisis megjátszása!
Felvettétek már valaha? Szívesen megnézném...Nekem még sosem volt olyan párom, akivel ilyet megtapasztaltam volna, ezért erősen érdekel a dolog. Mindenki, aki átélte és van kedve megírni miképpen jutott el ide, írjon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 17:01
Törölt felhasználó (80046)

MrEnigma!! Ne foglalkozz mit ir pár hozzá nem értö! NEM PISI!!!! ÉRTITEK!! Nekem 2 éve talált rá a párom és azota ha igy csináljuk 10-böl 8 spiccelek! De még hogy !!!
)) Utána olyat élvezek hogy sikitok,reszketek remegek!!

nem érdekel a G-pnt, már vették el és nem keveset!
nekem ez a véleményem, és a tapasztalatom! (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 11:11
nekem ez a véleményem, és a tapasztalatom! (Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2007. 12. 14. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

"de szerintem a spricc az csak a filmek pisis megjátszása!"
Na még egy sütnivaló bolond
Látom te is bejössz hozászólsz és G-pontot gyűjtesz!
Ez mégcsak nem is vélemény, és látszik, hogy szartál rá hogy a topicban még mi, talán legközelebb OLVASS VISSZA(!), mielőtt hülyeséget szólsz G-pontért!

Ez mégcsak nem is vélemény, és látszik, hogy szartál rá hogy a topicban még mi, talán legközelebb OLVASS VISSZA(!), mielőtt hülyeséget szólsz G-pontért!
"de szerintem a spricc az csak a filmek pisis megjátszása!"
Ez mégcsak nem is vélemény, és látszik, hogy szartál rá hogy a topicban még mi, talán legközelebb OLVASS VISSZA(!), mielőtt hülyeséget szólsz G-pontért! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 09:35

Ez mégcsak nem is vélemény, és látszik, hogy szartál rá hogy a topicban még mi, talán legközelebb OLVASS VISSZA(!), mielőtt hülyeséget szólsz G-pontért! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 14. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

barátnőm rendszeresen remeg és majd elájul, de sosem spriccelt még, sőt inkább az orgazmus előtt válik intenzívvé a folyás, de szerintem a spricc az csak a filmek pisis megjátszása!
Az is egy megoldás, lényeg, hogy neki jó legyen!
(Ez egy válasz Fpityesz üzenetére (2007. 12. 14. péntek 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 14. péntek 01:52

A G-pont és a csikló egyszerre történő intenzív izgatása-ingerlése vált be nekem a legjobban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 12. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 17:01
Törölt felhasználó (80046)

MrEnigma!! Ne foglalkozz mit ir pár hozzá nem értö! NEM PISI!!!! ÉRTITEK!! Nekem 2 éve talált rá a párom és azota ha igy csináljuk 10-böl 8 spiccelek! De még hogy !!!

egy fiúnak(nekem is) annál nagyobb élvezet nem kell, ha a lány élvezi, sőt orgazmust is tudok ajándékozni
A G-pont és a csikló egyszerre történő intenzív izgatása-ingerlése vált be nekem a legjobban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 12:16
Törölt felhasználó (54668)

ha valaki tudja a techikáját, hogyan kell előhozni,azt megköszönném

köszönöm a választ Sysike.Szerencsés ember a barátod
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 16:29
Törölt felhasználó (142623)

A barátom szerint nem csak a látványa, hanem az ize is jó. Nekem is jó, amikor telespriccelhetem a száját. éLvezettel nyeli.
A barátnömnek sikerült megtalálnom a G pontját nagyot élvezet vizelési ingere is volt de sajnos nem spricelt de váladék jöt rendesen még a tenyeremen is végigfolyt
A továbbjutás egyszerű. Csináld neki intenzíven és ha ugrál fogd le és elégítsd ki.
Először utálni fog, az tuti, aztá majd rájön milyen jó is volt és rákap!
(Ez egy válasz Tibaj üzenetére (2007. 12. 05. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 13:18
Először utálni fog, az tuti, aztá majd rájön milyen jó is volt és rákap!

Én imádnám ezt elérni a barátnőmnél,de mindig azt mondja,h.hagyjuk abba,mert olyan,mintha pisilnie kellene...!Hogy jussak tovább? :(
Én imádnám ezt elérni a barátnőmnél,de mindig azt mondja,h.hagyjuk abba,mert olyan,mintha pisilnie kellene...!Hogy jussak tovább? :(
Szegény!
Tök aranyos lehetett.
Remélem utána a gatyáddal szárítottad fel a könnyeit.
(Ez egy válasz emyl üzenetére (2007. 12. 04. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 14:09
Tök aranyos lehetett.
Remélem utána a gatyáddal szárítottad fel a könnyeit.

Volt már ilyen csajjal dolgom, én nagyon élveztem,
ő annyira zavarba jött, hogy utána elpityeredett.
Egyszer volt benne részem, tuti, hogy nem pisi.
A barátom szerint nem csak a látványa, hanem az ize is jó. Nekem is jó, amikor telespriccelhetem a száját. éLvezettel nyeli.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 28. szerda 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 28. szerda 00:58
Törölt felhasználó (135828)

sziasztok.Szívesen élném át egy nővel azt a csodás nagy élvezést,amit ki ad magából,mert tetszik a látványa.
Volt már ilyen csajjal dolgom, én nagyon élveztem,
Nekem volt egy spriccelős barátnőm. Igazolni tudom, hogy nem vizelet!
Igaz nem három méterre lőtt el a leányzó, de két arasz simán, és rettenetesen be tudtam pörögni tőle!
Igaz nem három méterre lőtt el a leányzó, de két arasz simán, és rettenetesen be tudtam pörögni tőle!
mert állítólag minden nő képes rá,csa mindenkinek más mértékben spriccel