Igényes,diszkrét fiú barátot keresünk Miskolc környékén.. Csinos,diplomás tanàrnő hölgytaggal..
Sziasztok,
Mi budapesti bi pár vagyunk 48/55 évesek, 23.-ára keresünk bi párt vagy hellyel rendelkező bi férfit. Ápoltság fontos nekünk, privátban írj, írjatok
Mi budapesti bi pár vagyunk 48/55 évesek, 23.-ára keresünk bi párt vagy hellyel rendelkező bi férfit. Ápoltság fontos nekünk, privátban írj, írjatok
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten…

Szép napot!
Ma estére,éjszakára partnert,partnereket keresek!
Iszogassunk,beszélgessünk,szórakozzunk egy jót!
Ma estére,éjszakára partnert,partnereket keresek!
Iszogassunk,beszélgessünk,szórakozzunk egy jót!
Sziasztok.
Nagy farkú hàzibaràt lennèk hosszú tàvon.
Alkat,kor mellèkes. Szimpàtia fontos.
Nagy farkú hàzibaràt lennèk hosszú tàvon.
Alkat,kor mellèkes. Szimpàtia fontos.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
2 ünnep közöttre keresek párt vagy hölgyet, részleteket privátban
2 ünnep közöttre keresek párt vagy hölgyet, részleteket privátban
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Heteró alapon ,budapesti pár, illetve hölgy hosszútávú jatszótársa lennék!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
23-án és/vagy 24-én találkoznék párral
23-án és/vagy 24-én találkoznék párral

Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
sziasztok
mi három 25 28 és 32 éves valóban sportos potens normális hetero barát vagyunk 2-3 havonta szoktunk tartani egy jó gang bang bukkake partit igényes zuglói lakásunkban a két ünnep közt újra aktuális lenne szívesen ismerkednénk (házas)párral hölgyel akiket vonz a gondolat és megvalósitás is írjatok ránk bátran privátba
mi három 25 28 és 32 éves valóban sportos potens normális hetero barát vagyunk 2-3 havonta szoktunk tartani egy jó gang bang bukkake partit igényes zuglói lakásunkban a két ünnep közt újra aktuális lenne szívesen ismerkednénk (házas)párral hölgyel akiket vonz a gondolat és megvalósitás is írjatok ránk bátran privátba
sziasztok kiprobalnek egy izgis dolgot nyitott párokkal akik tudnanak fogadni azaz lenne helyuk!
Sziasztok!
Melyik lenne ez a nudis wellness? A golfos? (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2024. 12. 20. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 10:54
Melyik lenne ez a nudis wellness? A golfos? (Ez egy válasz vivadance üzenetére (2024. 12. 20. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

2024. december 27-től 30-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Miskolcon párnak helyet biztositok cserébe nézem
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!