Sziasztok! Ma este szívesen venném párok, lányok társaságát! Ti kitaláljátok a programot, én alkalmazkodom s megvalósítjuk! Legyen az messzebb, bármennyire őrült is, én benne vagyok

Párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére.
Pest megye belül!
Pest megye belül!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délután,este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.Autóban,szabadban is.
Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Sziasztok
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Sziasztok dugas közben nyalnek erre nyitott párokkal ismerkednek! Hely kellene utazni tudok!
Szép napot. Ma én és egy kedves barátommal párhoz csatlakoznánk. Akár nálunk is de akár több pár is hely megoldott. De kissebb távra is megyünk. Olajos masszázs is
Sziasztok! Házaspár feleségét masszíroznám, kényeztetném,kielégíteném a férje előtt vagy vele közösen. Utazni tudok fogadni nem. Eger,Gyöngyös,Hatvan,Jászberény,Pásztó..
Ma pesten párhoz társulnék

Sziasztok
Újra keresünk ffi beszállót harmadiknak kifejezetten a hölgy örömére. Olyan potens, intelligens férfit keresünk akinek nem csak a szája jár, hanem ha megbeszéljük, meg is jelenik. Csak és kizárólag sportos, izmos testalkatú ffi jöhet szóba, aki legalább 85 kg, férfias megjelenésű. Email címünkre várunk fényképpel leveleket, ha nem válaszolunk vagy a válaszunk NEM, fogadd el, attól mi még valós bevállalós pár vagyunk, csak épp lehet nem téged keresünk.
NYUGAT MO.
Újra keresünk ffi beszállót harmadiknak kifejezetten a hölgy örömére. Olyan potens, intelligens férfit keresünk akinek nem csak a szája jár, hanem ha megbeszéljük, meg is jelenik. Csak és kizárólag sportos, izmos testalkatú ffi jöhet szóba, aki legalább 85 kg, férfias megjelenésű. Email címünkre várunk fényképpel leveleket, ha nem válaszolunk vagy a válaszunk NEM, fogadd el, attól mi még valós bevállalós pár vagyunk, csak épp lehet nem téged keresünk.
NYUGAT MO.
Sziasztok !
Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Szívesen társulnék egy szimpatikus, kedves párhoz Pécsett és környékén.
Ismerkedjünk.
Ismerkedjünk.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!
Sziasztok!
Ma este Párt fogadnék Budapesti diszkrét,igényes lakásomban!
Ma este Párt fogadnék Budapesti diszkrét,igényes lakásomban!
Sziasztok. Egész hétvégén fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Többes szexcsatához csatlakoznék ma a hölgy örömére !
Van itt olyan pár akit személyesen lehetne nézni?
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.Autóban,szabadban