Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Januàr első hétvégéjére keresünk egy masszőr vagy tàncos úriembert harmadiknak
Üdv mindenkinek!
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves hetero pasi, többes vágyakkal. Szívesen randiznèk ma estétől holnap hajnalig lányokkal , párokkal. Puszi T
2024. december 27-től 30-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben a Vas megyei Bükön a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Kecskeméten keres párt ahol a hölgy az ölembe feküdne, a mellét gyúrnám a párja dugná!
Sziasztok.Idősebb Párt vagy Hölgyet keresek!! Kölcsönös szimpátia fontos!!Légy igényes és normális!!!
Párt hölgyet fogadnék pénteken szombat vasarnap Szerencs mellett diszkrét lakásban.Ápolt kedves jóméretü pasi vagyok.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Holnap napközben, 11-dél körül csinos lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Imádok, puncit, popsit nyalni, de akár bi hármasban is benne vagyok. Írjatok bátran!
Hétvégére keresek párt akár az egész országban.
Üdv mindenkinek!
Ma , hölgy illetve pár egy Kis kalandra ?
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Ma este is ráérek, ha úgy alakul

Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék! Valaki ?
Sziasztok 29 éves Pest megyei pasi párhoz csatlakozzna. Hely adott utazás sem gond.