Sziasztok! Az ünnepi hétvégén egy csinos sportos párt vagy hölgyet meghívnék a balatoni(Keszthely) nyaralómba kultúrált környezetbe. Én 42 éves sportos 185/85 értelmiségi férfi. Előtte egy ismerkedő randi nem ártana
Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.

Részemről ha úgy alakul akár tartósabb barátság is lehetséges.
Kizárólag fotóval és elérhetőséggel várok érdeklődést.
Sziasztok pupákok!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Kellemes magömlést minden kedves résztvevőnek!
Vad ágydöngetős szexhez valakinek van kedve ma este? Hetero vagyok, szóval párokat, hölgyeket keresek. Helyem van BUdapesten, XVI. kerület, Örstől 15 percre. Spontán gangbang is mehet, ha összegyűlünk max 15 főig. A lakásom minden jósággal fel van szerelkezve, de legfőképp egy 18 cm vaskos, eres dákóval, és a hordozójával: egy szexi fiatal ám annál inkább belevaló, orgiára éhező kanos csődörrel!
Kellemes magömlést minden kedves résztvevőnek!
Párhoz csatlakoznék ma este !

Pasit keresek harmadiknak állandó játszópajtásnak.
Üdv mindenkinek. Kecskeméten?
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.

Sziasztok! Ma este Budapest vagy környéki párhoz csatlakoznék hetero alapon. 39 éves, jó megjelenésű férfi vagyok.
Sziasztok hozzam tudnatok jonni akar most is
irjatok uzit

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
sziasztok párt keresek mai találkára!
Sziasztok, Pest megyében, Budapesten keresek mai napra napközbeni vagy esti találkozással párt tartalmas szexkalandra. Helyem Pest megyében van, csak olyan írjon aki tényleg el is jön.
Beszallnek
Topic címe: "Hármas szex férfi beszállóval" --- Ehhez képest kerestek párt vagy lányt.
Gratulálok az értelmező processzorodhoz!
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 03. 31. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 31. péntek 20:55
Gratulálok az értelmező processzorodhoz!

Sziasztok ma este 2 pasi 1 nő keresne csak párt vagy lányt aki csatlakozna hozzánk hely van Áporka
Sziasztok ma este 2 pasi 1 nő keresne csak párt vagy lányt aki csatlakozna hozzánk hely van Áporka
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok.Ma este, éjjel hölgy, pár társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted,köszönöm!
Sziasztok!
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!Holnap pár ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját, egy méretes szerszámmal autóban,szabadban a Tisza tónál.Poroszló,Sarud