3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék!
Az adatlapon mindent megtalálsz!
Lányt vagy párt keresnék!
Az adatlapon mindent megtalálsz!
Sziasztok kedves pàrok, szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes, magas pasi vagyok, vastag körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv:Zoli /Budapest, Zugló/
Ma este / éjszaka pár Budapesten aki frljonne hozzám?

Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen. James
Sziasztok.
Hölgyet vagy párt keresek Győrből és környékéről. Privát üzenetben írj légyszíves.
Köszönöm
Hölgyet vagy párt keresek Győrből és környékéről. Privát üzenetben írj légyszíves.
Köszönöm

Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz a hölgytagunk örömére!!Csak olyan pasik írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat, és nem tűnnek el ha találkozóra kerül a sor!!!
Szép hétvégét!!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz a hölgytagunk örömére!!Csak olyan pasik írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat, és nem tűnnek el ha találkozóra kerül a sor!!!
Szép hétvégét!!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
merre felé?
(Ez egy válasz KlaudiaGyuri üzenetére (2023. 06. 02. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 20:29

Sziasztok estére kellemes időtöltéstre partnert keresünk ha valakinek lenne kedve hozzánk. Üdv Gyuri és Klaudia
Sziasztok mi 40 esztergomi pár vagyunk cuckoldra keresünk nagy méretel rendelkező férfit ma estére.
Sziasztok
Párt keresek nagy cicis holgytagú pár örömére. Heteró alapon. Privatban több info. Nagy intimmel rendelkezem. 40 es pároknak is örülnék.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek nagy cicis holgytagú pár örömére. Heteró alapon. Privatban több info. Nagy intimmel rendelkezem. 40 es pároknak is örülnék.
Budapest, Pest megye.
Üdv. Pár társaságát keresek. Kecskemét és környéke.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
A hétvégén szexpartnere(i)m keresem szexéhes pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
A hétvégén szopatnék Tiszafüreden,hölgyet vagy urat is, szimpátia esetén. A hely, megoldott.
Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok , igényes , intelligen ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
Sziasztok
Mai napra keresek párt vagy nőt
Utazni tudok, de akár a reptéren is jó lehet
Mai napra keresek párt vagy nőt
Utazni tudok, de akár a reptéren is jó lehet
Párt keresek ma a Tisza tónál,poroszló,sarud autós kalandra ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte dugják szopatják méretes szerszámmal.