Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Budapest és környékén kellemes orális játékokhoz keresek Hölgyet vagy Párt!
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Sziasztok !
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Sziasztok! Mai napra keresek partnert.
Szép Reggelt! Budapest és környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! !()(pisi szex is ok!!l
sziasztok hármas szexre keresek párokat helyem van veszpém megyében
írj benne vagyok minden jóban
írj benne vagyok minden jóban
Sziasztok , igényes , intelligens ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék!
Az adatlapon mindent megtalálsz!
Lányt vagy párt keresnék!
Az adatlapon mindent megtalálsz!
Sziasztok kedves pàrok, szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes, magas pasi vagyok, vastag körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv:Zoli /Budapest, Zugló/
Ma este / éjszaka pár Budapesten aki frljonne hozzám?

Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen. James
Sziasztok.
Hölgyet vagy párt keresek Győrből és környékéről. Privát üzenetben írj légyszíves.
Köszönöm
Hölgyet vagy párt keresek Győrből és környékéről. Privát üzenetben írj légyszíves.
Köszönöm

Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz a hölgytagunk örömére!!Csak olyan pasik írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat, és nem tűnnek el ha találkozóra kerül a sor!!!
Szép hétvégét!!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz a hölgytagunk örömére!!Csak olyan pasik írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat, és nem tűnnek el ha találkozóra kerül a sor!!!
Szép hétvégét!!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
merre felé?
(Ez egy válasz KlaudiaGyuri üzenetére (2023. 06. 02. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 02. péntek 20:29

Sziasztok estére kellemes időtöltéstre partnert keresünk ha valakinek lenne kedve hozzánk. Üdv Gyuri és Klaudia