Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
20/6 vastag farkú igényes pasiként párhoz beszállnék (hetero alapon, feleség dupla élveztetésére).
Privátban keressetek! Mobilis vagyok, utazás nem gond (BP + környéke).
Szexben potens és kitartó vagyok, hosszú (akár egész éjszakás) programban is benne vagyok
Privátban keressetek! Mobilis vagyok, utazás nem gond (BP + környéke).
Szexben potens és kitartó vagyok, hosszú (akár egész éjszakás) programban is benne vagyok

Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.

Mit nem...
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 21:33

Sziasztok!
Egyedül leszek ma este.. barátnővel beccsiccsentettünk, Ő lelép, de aki legjobban felizgat 22:30 ig azzal hogy leírja mit csinálna velem adok egy címet..
180cm felett / átlagos izmos / férfias légy
Egyedül leszek ma este.. barátnővel beccsiccsentettünk, Ő lelép, de aki legjobban felizgat 22:30 ig azzal hogy leírja mit csinálna velem adok egy címet..
Sziasztok lány vagy pár Baranya vármegyében minden jóra? ..
A keresős profilod, brutális!
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt nem írtam, hogy pesten vagyok!
Sziasztok!
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
sziasztok most 7vegen raero nyitott pár van-e itt ahol a feleseget dughatnek a ferje elott(cuckold) :?
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Miskolci párt várok lakásomon
Sziasztok! Párral randiznék, elsősorban a hölgy örömére, de enyhe bi is lehetséges. Helyem van, keressetek bizalommal. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Üdv Ádám
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz Zala Vas Somogy megyéből. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Megbízható,heteró férfi párral ismerkednék.