Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok,
ma este 40-55 közötti házaspárt fogadnék Pécsett. Privátban adok elérhetőséget.
Köszönöm
ma este 40-55 közötti házaspárt fogadnék Pécsett. Privátban adok elérhetőséget.
Köszönöm
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Sziasztok!
Heti 2x jarok Budapest - Füzesabony szakaszon a hajnali orákban. Évek óta izgatja a fantáziámat az hogy a ferfivel lebeszélek mindent fotót cserèlek a ferfivel a hölgyről és róllam, megmutatja feleségènek és ha benne vannak akkor a férfi beenged hajnalban hogy megdugjam a feleségèt úgy hogy egymás arcát soha nem tudjuk meg. Érdekel ez rajtam kívül mást is? Fotók adatlapon
Heti 2x jarok Budapest - Füzesabony szakaszon a hajnali orákban. Évek óta izgatja a fantáziámat az hogy a ferfivel lebeszélek mindent fotót cserèlek a ferfivel a hölgyről és róllam, megmutatja feleségènek és ha benne vannak akkor a férfi beenged hajnalban hogy megdugjam a feleségèt úgy hogy egymás arcát soha nem tudjuk meg. Érdekel ez rajtam kívül mást is? Fotók adatlapon
Vác kornyeken lenne valaki?

196magas igenyes pasi NYIREGYHAZI keres rendszeres talalkozokra
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi nyitott 35-60 év közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes hármashoz a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát üzenetben várom.
Ma estére Szekszárdi nyitott 35-60 év közötti párhoz házaspárhoz csatlakoznék kellemes hármashoz a hölgy örömére kényeztetésére. Választ privát üzenetben várom.
Ma este pasit keresünk jó mérettel.
Üzit privibe.
Üzit privibe.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!…
Hatalmas figura vagy!
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 03. 11. szombat 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4697610)

Képzeld, nem azt írtuk!
Látjuk, nem tudod elviselni, ha valaki nem Téged keres!

Képzeld, nem azt írtuk!
Látjuk, nem tudod elviselni, ha valaki nem Téged keres!
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2023. 03. 11. szombat 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem téged keresnek !ezt fogják írni !
(Ez egy válasz Botond9301 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 05:36), amit ide kattintva olvashatsz)
én benne vagyok írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 05:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 05:11
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! A mai napra keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!
Sziasztok! A mai napra keresünk egy férfit, akinek lenne kedve meglátogatnia minket és az adatlapunkon leírtak alapján csatlakozna hozzánk! 27-45 éves korig keresünk, intelligens, türelmes, ápolt férfit!

Sajnos ez az oldal lassan már erről szól.....
Én is írtam, se válasz se semmi.....
Mindenki full intelligens és tökéletesnek tartja magát, mást meg lenéznek..... Erre ki az aki nem ír vissza, hát pont ők...
Nagyon gáz és őket minősíti! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 21:20
Én is írtam, se válasz se semmi.....
Mindenki full intelligens és tökéletesnek tartja magát, mást meg lenéznek..... Erre ki az aki nem ír vissza, hát pont ők...
Nagyon gáz és őket minősíti! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 10. péntek 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4357352)

Mi írtunk neked. Választ sem kaptunk. Se igent, se nemet. (Egy betűt se !!!) Ez azért ultragáz,és megmutatja az IQ-d is.
Asszonyok lányok párok ?Pest környéki sportos igényes férfi szívesen spriccelne !
Mi írtunk neked. Választ sem kaptunk. Se igent, se nemet. (Egy betűt se !!!) Ez azért ultragáz,és megmutatja az IQ-d is.
(Ez egy válasz négersrác üzenetére (2023. 03. 10. péntek 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 15:52

hello
régebb ota itt élő magyarul jól beszélő fekete pasi vagyok hétvégi izgalmas programot keresek párral 3as hetero alapon vagy cuckold találkára de szoló hölgy megkeresését is szívesen veszem aki kipobálna egy szép nagy csoki fasz
privátban keresetek
régebb ota itt élő magyarul jól beszélő fekete pasi vagyok hétvégi izgalmas programot keresek párral 3as hetero alapon vagy cuckold találkára de szoló hölgy megkeresését is szívesen veszem aki kipobálna egy szép nagy csoki fasz
privátban keresetek
Sziasztok! Ma estére keresem pár társaságát. Péter