Sziasztok! Ma estére keresem pár társaságát. Péter
Még mindig keresek egy kedves párt átlagos mérettel de átlag feletti spermaval Csongrád megyéből
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
hello
régebb ota itt élő magyarul jól beszélő fekete pasi vagyok hétvégi izgalmas programot keresek párral 3as hetero alapon vagy cuckold találkára de szoló hölgy megkeresését is szívesen veszem aki kipobálna egy szép nagy csoki fasz
privátban keresetek
régebb ota itt élő magyarul jól beszélő fekete pasi vagyok hétvégi izgalmas programot keresek párral 3as hetero alapon vagy cuckold találkára de szoló hölgy megkeresését is szívesen veszem aki kipobálna egy szép nagy csoki fasz
privátban keresetek

Sziasztok!Pasit vagy párt fogadnánk holnap éjjszakára az adatlapunkon
leirtaknak alapján.
leirtaknak alapján.
Sziasztok! Szívesen találkoznék veletek.
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 03. 10. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 10. péntek 14:58

leirtaknak alapján.
leirtaknak alapján.
leirtaknak alapján.
leirtaknak alapján.
Sziasztok Szombat "11" egész estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit , párt .Én egy 47 éves nem független pasi vagyok .Van némi rutinóm párral , ill többesbe és újra jó lenne átélni. Akár hosszabb távra is keresnék nem csak egy alkalommal
Ismerkednénk pasival a feleség közös kényeztetéséhez..
Több 100 kilóméterről ne írj..Adatlapot olvass kérlek..
Arcos képet biztos kérünk,ennek tudatában írj..
Random randira nem megyünk,ezért szeretnénk látni..
Természetesen a méret is fontos...
Több 100 kilóméterről ne írj..Adatlapot olvass kérlek..
Arcos képet biztos kérünk,ennek tudatában írj..
Random randira nem megyünk,ezért szeretnénk látni..
Természetesen a méret is fontos...
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma, vagy holnap este párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Parokhoz csatlakoznék Pesten harmadiknak

hali tolna megyében NŐ vagy pár esetleg cuckoldra?
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott(cuckold) Hely kellene utazni tudok!

Jó méretü pasit keresünk ma és holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok!Péntek, szombat, vasárnap estére keresek hölgyet, párt szexre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Napközben, vagy este ráérő és kis játszadozásra hajlandó hölgyet, párt keresek Pécsen vagy kk. (Baranya vármegyében)!!!!!!
Hétvégén fogadni tudunk férfit feleség többes örömére ......Miskolcon
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.