Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Hopp, én itt magamra ismertem
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 05. 16. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 20:15

Sziasztok. Olyant keresünk aki tudja mit akar, és nem fél kezdeményezni
Sziasztok. Olyant keresünk aki tudja mit akar, és nem fél kezdeményezni
sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ezt izgatna !8cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!Hétvégén Szombaton ismerkednék Pécs környékén hellyel rendelkező párral,vagy autós kalandra.Maga sportos,nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok!
Párokat fogadnék Dunaújvárosban! Szerda csütörtök péntek napközben!
Párokat fogadnék Dunaújvárosban! Szerda csütörtök péntek napközben!
Sziasztok!
Hétvégi ,,randihoz" keresünk pasit 3.nak párosunk hölgy tagja örömére adatlapunk szerint!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!
Hétvégi ,,randihoz" keresünk pasit 3.nak párosunk hölgy tagja örömére adatlapunk szerint!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!

Hajdúszoboszlón, ma ,kedd este, puncit kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is! Imádok nyalakodni, enyhe bi!
Holnap napközben pár fiatal pasit fogadna. Nógrád megyében .
Párhoz csatlakoznék hetero alapon,a hölgy örömére!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hali.Párral vagy Hölggyel ismerkednék hosszú távra! Légy értelmes.. igényeség elvárt!
Sikerült valakit találnod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 16:32
Törölt felhasználó (4706130)

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
sziasztok párokkal ismerkednék csatlakoznék 3adiknak hetero alapon akik szeretnek nudizni textilmentes fürdőkbe járni swinger kluba Zala Vas Somogy Baranya Veszprém esetleg Sopron és környéke privibe lehet nyugodtan írni
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Várom hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Kedves Hölgyek, Párok! Ma délelőtt esetleg valaki egy kellemes házi welnesre? Szauna, yakuzzi, masszázs? Ápolt, kulturált, megbízható férfi vagyok. Privát üzenetben várok érdeklődést.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!Hétvégén Szombaton ismerkednék Pécs környékén hellyel rendelkező párral,vagy autós kalandra.Maga sportos,nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Holnap reggel valaki? Hely van.