Sziasztok! Holnapi nap folyamat délelőtt taliznék párral Bács megye és Csongrád megyeben.
Hetero alapon csatlakoznek parhoz. Cuckold tapasztalat van, nagy méret garantalt
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt fogadnék ma este !Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!Pest megyében van helyem
De akar utazni is tudok!! Privát üzeneteket várok!
Zoli
Hölgyet vagy Párt fogadnék ma este !Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!Pest megyében van helyem

Zoli
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!
Nem csak ma esti kikapcsolódáshoz keresek hölgyet illetve párt nagyon diszkrét búvóhelyen! (hevesmegye eger környéke)
Nem csak ma esti kikapcsolódáshoz keresek hölgyet illetve párt nagyon diszkrét búvóhelyen! (hevesmegye eger környéke)
Sziasztok! Bp-en párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Beszállnék párhoz ma/holnap. Akár csak kukkolásra/fotózásra is. Pest megye Gyömrő!
Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Sziasztok. Igenyes pasikent vendegul latnek egy part pesti hotelszobamban.
Priviben
Priviben
Barátnőt,feleséget kényeztetnék,a párja elött,vagy hármasban!
Sziasztok mai és holnapi nap szívesen kukkolnék párt akár shoppingolás közben vagy autóban erdős területen minden megoldás érdekel kedves ápolt intelligens diszkrét pasi vagyok. Zala Vas Somogy
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén keresek párokat, hölgyeket nap közbeni találkozóra. Keressetek nyugodtan!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyékén
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Szoval: leirtam kit nem keresek, leirtam mikorra keresek
Most lehet hisztizni nyugodtan hogy nem fekszek barki ala, csak sajat magatokat irjatok le ezzel a pocskondiazassal
Most lehet hisztizni nyugodtan hogy nem fekszek barki ala, csak sajat magatokat irjatok le ezzel a pocskondiazassal
Bocsi nem neked akartam, reggel van
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:24

Na ide figyelj te szex mániás nem tudom kicsoda.Ha neked ennyire nem kerűl harmadiknak szexpartner.akkor szar van a palacsintába.Vagy nagyon bombázó vagy .Vagy ronda mint a bűn.,vagy kib...tt válogatós.De hogy elvagy tévedve egy kicsit az tuti biztos
Bocsass meg hogy EN eldontom ki teheti be a farkat belem.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:24

Na ide figyelj te szex mániás nem tudom kicsoda.Ha neked ennyire nem kerűl harmadiknak szexpartner.akkor szar van a palacsintába.Vagy nagyon bombázó vagy .Vagy ronda mint a bűn.,vagy kib...tt válogatós.De hogy elvagy tévedve egy kicsit az tuti biztos