Most..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
vannak e erre fele olyan paik akit izgatná ha elotte használák dugjak a feleseget?
hely kellene utazni tunek
hely kellene utazni tunek
Sziasztok!
Bp én van helyem part szívesen látnék vendégül
40 pasi vagyok, mindenre nyitott megbeszélés kérdése
Bp én van helyem part szívesen látnék vendégül
40 pasi vagyok, mindenre nyitott megbeszélés kérdése
Sziasztok holnap estére 05.17 Szombat Bp-i szexpartnert , partenereket kerese hátha vérgre össze jön egy jó nagy szex,
Bp vagy Pest megyébe ma estére szívesen csatlakoznék parokhoz …..
Sziasztok!
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
Ma estére keresek Párt hetero alapon minden jóra, akik mernek találkozni. Privizz ha érdekel
Sziasztok.
Ma esti programot keresnék. Ha volna olyan pár, akik Pest megye, Fejér megye Dunaujváros irányába, vagy Bács megye Szalkszentmárton környékén benne lennének egy autós kalandba, ami akár meg alapozhatná, egy hármas alapjait, ha kölcsönös lenne a szimpátia, össze hozhatnánk. Semmi sem kötelezö alapon. Privátba megbeszélünk egy helyet, ídőpontot. Ha nem vagyok szimpatikus, tovább mentek. Nincs sértődés. Ha megáltok, szeretkezni kezdetek, akkor én is mutatok egy kicsit többet magamból. Ha elakadás jelzővel jeleztek, akkor közelebb merészkedek hozzátok. A többi meg elvállik. Lehet, egy csoda szép este, és egy hosszan tartó barátság kerekedik ki belőlle. Részleteket brszéljük meg privába, ha volna rá érdeklödő pár. Csidálatos hétvégét kívánok mindenkinek.
Ma esti programot keresnék. Ha volna olyan pár, akik Pest megye, Fejér megye Dunaujváros irányába, vagy Bács megye Szalkszentmárton környékén benne lennének egy autós kalandba, ami akár meg alapozhatná, egy hármas alapjait, ha kölcsönös lenne a szimpátia, össze hozhatnánk. Semmi sem kötelezö alapon. Privátba megbeszélünk egy helyet, ídőpontot. Ha nem vagyok szimpatikus, tovább mentek. Nincs sértődés. Ha megáltok, szeretkezni kezdetek, akkor én is mutatok egy kicsit többet magamból. Ha elakadás jelzővel jeleztek, akkor közelebb merészkedek hozzátok. A többi meg elvállik. Lehet, egy csoda szép este, és egy hosszan tartó barátság kerekedik ki belőlle. Részleteket brszéljük meg privába, ha volna rá érdeklödő pár. Csidálatos hétvégét kívánok mindenkinek.
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
Sziasztok holnapi napra szombat estére fiatal srácot keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére késő esti találkára
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel!
Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok...
Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!

Sziasztok, adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
Május 30. Péntek -Fantasy Island swinger buli!
Budapest 9. kerület, 20:00-2:00 h között
Nemek arányára figyelünk
Készüljetek fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol az extravagancia és a fantázia találkozik. Hozd magaddal legvadabb álmaidat és öltözz úgy, mintha egy mesebeli szigeten járnál - gondolj merész jelmezekre és titokzatos maszkokra. Ezen az estén csak a képzelet szab határt, így merülj el a Fantasy Island varázslatos világában velünk!
Jelentkezni weboldalunkon lehet a Swinger Yours oldalunkon, de az elérhetőséget privátban tudjuk küldeni, szűrt vendégkörrel, akit nem ismerünk videós beszélgetés szükséges!
Budapest 9. kerület, 20:00-2:00 h között
Nemek arányára figyelünk
Készüljetek fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol az extravagancia és a fantázia találkozik. Hozd magaddal legvadabb álmaidat és öltözz úgy, mintha egy mesebeli szigeten járnál - gondolj merész jelmezekre és titokzatos maszkokra. Ezen az estén csak a képzelet szab határt, így merülj el a Fantasy Island varázslatos világában velünk!
Jelentkezni weboldalunkon lehet a Swinger Yours oldalunkon, de az elérhetőséget privátban tudjuk küldeni, szűrt vendégkörrel, akit nem ismerünk videós beszélgetés szükséges!
Házaspárhoz csalakoznék budapesten, pest megyében. Utazni tudok. 47 éves nyitott pasi vagyok.
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
hello ,kezdő fiatal 20/24 éves srác kis mérettel van valaki ?
Sziasztok! Nyiregyi férfi ismerkedne párokkal komolyan diszkréten akár kezdő párral is írjatok.
Párt kesek adatlapom szerint a közelembe, hogy akár rendszeres lehessen a kapcsolat.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !