Sziasztok! Biszex párhoz betársulnék smile Privát üzenetet várok. Köszönöm smile
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,lovagoltatom méretes farkamon,autóban vagy kint a természetben.
Sziasztok!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
A hosszú hétvégén csatlakoznék egy normális párhoz Győr 100 km-es körzetében. Ha szimpatikus vagyok és van kedvetek egy locsolkodáshoz, akkor keressetek!
Mindenkinek szép napot!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Ferfit keresunk csinos feleseg örömére!esetleg part hpart!30-35!szabolcs megye előny!
Sziasztok!!! Ha ezt előbb olvasom....
(Ez egy válasz Palomínó01 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 15. péntek 19:30

Ma estére pasit keresünk harmadiknak,csak a csaj örömére.Max éjfélig érünk rá.
Sziasztok! Holnap(szombat) estère keresek pàrt vagy holgyet!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Engem is nagyon érdekelnétek. Írjatok akár gmailre is: idekuld35
(Ez egy válasz Palomínó01 üzenetére (2022. 04. 15. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok irtam

Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Nyiregyi párt keresek ahol a pasi végignézné hogy megdugják a párját.
Hely van
Hely van
Sziasztok! Vas megyében, Tormásliget 50km-es körzetében keresnék párt heteró alapon. Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám. Minden hétköznap délután 3 után, illetve hétvégén egésznap ráérek.

vas-zala megye????
Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni és találkozni is. Aki messze lakik ne írjon! Max 60km. Fotó elönyt jelent! Írjatok bátran.
Sziasztok Győri vagy környéki házaspárhoz beszállnék a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok,hètvègère keresek párt vagy csajszit kellemes kikapcsolódásra ,ès èlvezetekre nagy méretű férfi vagyok aki szeret jól teljesíteni
Helló sziasztok párhoz csatlakoznék akár ma!