Sziasztok!
Ma délután, vagy akár este Pécsett hölggyel, illetve párral ismerkednék!
Ma délután, vagy akár este Pécsett hölggyel, illetve párral ismerkednék!
Sziasztok.Tomi v.ok.
13 órától este is keresek párt.
31 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
13 órától este is keresek párt.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Ráckeve,Tatabánya,Esztergom,Szé- kesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
196cm magas Sportos igényes potens pasi párokhoz, nökhöz csatlakozna. Hely van.
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok!
Igényes, sportos, ápolt, sármos férfit keresünk gangbang akciókhoz hosszútávra.
Olyanok jelentkezését várjuk akik este 18:00-tól ráérnek akár hétköznap is, szinglik ezért szabaddá tudják tenni az estéket.
27-45 éves pár vagyunk kizárólag a nő örömére keresünk férfiakat, lehetőleg 30 év körülieket!
180cm magasság kb. max 95kg.
Nyitottak legyenek az újdonságokra és kellőképp perverzek.
Ha bárki magára ismer csatoljon teljes alakos képet, arc és farok fotót a carmenrose751@gmail.com/ra
Az első akció most pénteken lenne, egy 2 szabad helyünk még lenne.
Helyileg Budapesten a belvárosban.
Igényes, sportos, ápolt, sármos férfit keresünk gangbang akciókhoz hosszútávra.
Olyanok jelentkezését várjuk akik este 18:00-tól ráérnek akár hétköznap is, szinglik ezért szabaddá tudják tenni az estéket.
27-45 éves pár vagyunk kizárólag a nő örömére keresünk férfiakat, lehetőleg 30 év körülieket!
180cm magasság kb. max 95kg.
Nyitottak legyenek az újdonságokra és kellőképp perverzek.
Ha bárki magára ismer csatoljon teljes alakos képet, arc és farok fotót a carmenrose751@gmail.com/ra
Az első akció most pénteken lenne, egy 2 szabad helyünk még lenne.
Helyileg Budapesten a belvárosban.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Este pár?
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Privibe keresetek
Este pár?
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Privibe keresetek
Sziasztok!
27 éves ápolt, igényes srácként szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal
helyem van de utazás se gond
27 éves ápolt, igényes srácként szívesen ismerkednék nőkkel, párokkal

Sziasztok, ma estere keresunk pasit harmadiknak a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jönne ma
Sziasztok!Átlagos, normális,értelmes pasiként szeretnék csatlakozni kedves párhoz Vác környékéről.
Sziasztok. Mai napon pár aki “potlocsolást” tervez és ehhez plusz pasit keres? Utazni 100 km- en belül tudok.
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok, az estjeim szabadok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre. Egyedülálló, nemdohányzó, 33 éves férfi vagyok. Kaposvár-Pécs-Szekszárd-Baja vonalon mobilis vagyok, az estjeim szabadok. Csak, ha valóban szeretnétek találkozni! Új fotóim, további információk az adatlapomon.
Köszönöm
Nyiregyházi pár házibarátja lennék hoszabb távon
Óriàsi,lógós mellekkel megàldott hölgy cickóit kényeztetném,hosszasan,kitartóan. Hasonló hölgytagú párokkal is szívesen ismerkedem.
Bp és környéke,Dél,- buda,Fejér megye.
Kàros szenvedélyektől mentes,àpolt,kúltúràlt pasi vagyok
Bp és környéke,Dél,- buda,Fejér megye.
Kàros szenvedélyektől mentes,àpolt,kúltúràlt pasi vagyok
Kedves, barátságos, hölgyekkel ismerkednék... Tartós kapcsolat sem kizárt...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Most hétvégén ( 22-23 ) csatlakoznék nők és párokhoz, Komárom Esztergom megye + 100Km közretében, utazni tudok helyem sajnos nincsen.
Ma, Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??
Badacsony környékén ismerkednék
Jokepu intelligens férfit keresunk csinos felesegem oromere!30-35!szabolcs megye előny!
Fiatal, potens, utazni tudó pesti pasi hetero alapon ismerkedne Hölgyekkel ès Pàrokkal...