Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Törölt felhasználó (4674426)

Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék kedves hölgy örömére,akár olajos masszázs is és nálam is meg oldható lenne. Ma ,holnap ,holnap után is
Sziasztok.10.21 Péntek estére vagy 10.22 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok!
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 vagy 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett max. 35 éves korig
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 vagy 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett max. 35 éves korig
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Szép estét. Bp pasiként csatlakoznék kedves hölgy örömére,akár olajos masszázs is és nálam is meg oldható lenne. Ma ,holnap ,holnap után is
Sziasztok. Debreceni párhoz csatlakoznék. Igényes, diszkrét vagyok.
Elolvastam az adatlapotokat, és van egy meglátásom... Cirka 2 millió ember bőven van akkora halmaz, hogy garantáltan legyen benne mindenféle mentalitású ember, nem is egy, nem is kettő... A diverzitás legmagasabb foka van jelen ennyi ember között, ezzel szemben te behúzol minden fővárosit egyetlen negatív skatulyába, gondolom néhány rossz tapasztalat alapján általánosítva. Teszed mindezt kemény 80 km távolságból, még Pest megyéből, tulajdonképpen az agglomerációból...
Ahelyett, hogy ilyen negatív bizonyítványt állítanál ki magadról kapásból, inkább írd ki, hogy mik azok a tulajdonságok, amik kizáró tényezők nálatok, és ha azt felfedezni véled valakiben, akkor zárd ki őt. Máris duplán jobban jársz majd, hiszen nem zárod ki Magyarország ötödét, mindemellett nem indulsz hendikepről. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 08:59
Ahelyett, hogy ilyen negatív bizonyítványt állítanál ki magadról kapásból, inkább írd ki, hogy mik azok a tulajdonságok, amik kizáró tényezők nálatok, és ha azt felfedezni véled valakiben, akkor zárd ki őt. Máris duplán jobban jársz majd, hiszen nem zárod ki Magyarország ötödét, mindemellett nem indulsz hendikepről. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk.
Nagykanizsai illetve környéki idősebb vagy fiatalabb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Helyem van.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Helyem van.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Holnap (péntek) este találkoznék normális párral.
Ápolt normális 40es pasi vagyok.
Szfvár-Veszprém környékén.
Ápolt normális 40es pasi vagyok.
Szfvár-Veszprém környékén.
Sziasztok.Budapest és környékén ismerkednék diszkrét Páral

Sziasztok!
Pár keres extra jó pasit ! Lhetőleg mérretes szerszámmal .Jelentkezi arcképes levélben a 25messi25@gmil.com címen .
Pár keres extra jó pasit ! Lhetőleg mérretes szerszámmal .Jelentkezi arcképes levélben a 25messi25@gmil.com címen .
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
sziasztok!
Budapesten keresek párt szinpátia alapján ,folyamatos örömszerzés céljából! enyhe bi nem kizáró ok
helyem van, írj...hátha..
Budapesten keresek párt szinpátia alapján ,folyamatos örömszerzés céljából! enyhe bi nem kizáró ok
helyem van, írj...hátha..