Elhanyagolt férj vagyok. Szívesen csatlakozóm pàrhoz illetve minden más is szóba jöhet. Minden megoldás érdekel.
Holnap este sárospatak környéki párral lánnyal ismerkednék,csatlakoznék
Hetero párral ismerkednék!
Sziasztok ! Ma estére keresem párok társaságát Pesten Gaben
Sziasztok ! Ma estére keresem párok társaságát Pesten Gaben
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Sziasztok.
Ma estére (10.26) keresünk egy férfi vagy egy női vagy egy pár beszállót. Dunaújváros környékén, utazni nem tudunk, helyet viszont igen. Ittalvás kizárt
22-28 év körül.
Ma estére (10.26) keresünk egy férfi vagy egy női vagy egy pár beszállót. Dunaújváros környékén, utazni nem tudunk, helyet viszont igen. Ittalvás kizárt

22-28 év körül.
Sziasztok, anyukát vagy esetleg vékonyabb fiatal hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre. (sok mindenre nyitott vagyok párokkal is akár, cuckold, egyoldalú kényeztetés, csak orál stb) holnap esetleg holnap után estére első sorban. Utszni tudok vagy az autómban! 21/F
Miskolc kke?
Budapest vagy környékén párokkal ismerkednék,hármas vagy cuckold témakörökben. Adatlapom árulkodó.
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Sziasztok. Jelenleg Heves megye és környékén ismerkednék. Itt töltök pár pihenős napot de rendszeresen járok erre.Mobilis vagyok és extra potens, egész éjjeli élvezkedéseket kedvelő
...Jobban preferálom a tartós kapcsolatot mint az alkalmi 1 éjszakásat.

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Sziasztok.10,29 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Szép napot mindenkinek. Biszex férfitagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék.