Bp pàr? ismerkednèk testközelből, ahogy csak szeretnètek
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj! !
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj! !
Még mindig?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 12:37

Törölt felhasználó (4038282)

Egy hely még szabad
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Egy hely még szabad
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 02. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 18:25
Törölt felhasználó (4038282)

Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától

Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Lenne helyem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 04. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 04. péntek 07:15
Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok! Hellyel rendelkező párhoz vagy szóló pasihoz csatlakoznánk szombat napközben, veszprém, somogy, vas, zala megyékből.
Sziasztok! Fiatal bi beállítottságú srác vagyok, keresném párok társaságát akikkel közösen kellemes időt tölthetünk el

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Most valaki Sopronba?Csupasz kemény FASZOM van......Nem bánod meg.......akár hol.
NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Kedves Gábor,
Sztem nem kell sokat gondolkodni hogy felold ezt a számodra hatalmas Szombathely-BP ellentétet. Ha Neked mégse sikerült megkérdezhetted volna privátban mert ugye leveleztünk, ahelyett hogy megpróbálsz lejáratni minket.. Páromnál nem voltál meg a kellő szimpátia es nem lett folytatása a dolognak, amit meg is írtunk Neked. Ez ugye szubjektív dolog, nem rajtad múlik, de ez van, el kellene tudni fogadni. További sok sikert itt az oldalon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 15:21
Sztem nem kell sokat gondolkodni hogy felold ezt a számodra hatalmas Szombathely-BP ellentétet. Ha Neked mégse sikerült megkérdezhetted volna privátban mert ugye leveleztünk, ahelyett hogy megpróbálsz lejáratni minket.. Páromnál nem voltál meg a kellő szimpátia es nem lett folytatása a dolognak, amit meg is írtunk Neked. Ez ugye szubjektív dolog, nem rajtad múlik, de ez van, el kellene tudni fogadni. További sok sikert itt az oldalon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1564402)

Képkéregető!!!Kamu hírdetés!! Szombathely Pest???

Sziasztok!
Pasit keresünk, aki valóban fotós, és műterem is van.
Pasit keresünk, aki valóban fotós, és műterem is van.
Sziasztok! Hétvégére keresem hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszod! Köszönöm!
Sziasztok! Hellyel rendelkező párhoz vagy szóló pasihoz csatlakoznánk szombat napközben, veszprém, somogy, vas, zala megyékből.
Túlfűtött Párral(érettebb vagy fiatalabb...kedvelem ha mindig van valami "plusz/fűszer"
420 ) ismerkednék túlfűtött, extra potens egyedülálló, egyedül élő férfiként.Olyanokkal akik tartós kapcsolatot keresnek mert szeretik megélni egyre mélyebben az élvezeteket és esetleg közös programokhoz is van kedvük..kiruccanások...izgalmas dolgok...együtt...egymás előtt...egymás után...spermás cicik..csókok...punci...egész éjjel...1 Nő 2 érte megvadult duzzadó kandúr... dupla punci...többszörös orgazmusok...mint akik soha nem akarják abba hagyni. Egyedül élek, egyedülálló vagyok, van autóm szóval mobilis vagyok.