Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Ma estére keresünk pasit hármas hancúrozásra. Adatlapot olvass,arra kérünk,privátban jelentkezz,köszi

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
55 feletti párokkal találkoznék. Olyan párokat, vagy hölgyet keresek akik kifejezetten élvezik, ha nem 10-20 peres a pasi, hanem minimum 50-60 percig keményen áll és bírja a pasi.
hahoo!!Győr?
Sziasztok!Szerda este lenne pár akihez csatlakozhatnék szerda este vagy éjszaka?
Hali. 21éves fiatalos arcú, szőrtelen, igényes és nem mellesleg épeszű srácként keresnék hölgyet/párt.
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Sok mindenre kapható vagyok, extrémebb dolgokba is benne vagyok bizonyos határokig. Akár az autómban! Helyem nincs utazni tudok pest megyében! Adatlapomon bővebb infó + képek!
Hellyel rendelkező férfiként keresem pár társaságát.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk párral, férfivel. Izgalmas, intelligens partnereket keresünk. Helyünk sajnos nincs, ésszerű távolságon belül szívesen utazunk.
Fogadni tudó fiatalos hellyel rendelkező nagyméretű pasit keresünk ma estére. ( A külföldi barátnőnk 25 éves! Max. 32 évest.)
Sziasztok 40es sportos pasi 19/6 mérettel párral ismerkedne

Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén párt, akiket lehet kukkolni szex közben vagy beszállni hozzájuk!
Írjatok bátran!
Ma estére keresek Budapesten vagy környékén párt, akiket lehet kukkolni szex közben vagy beszállni hozzájuk!
Írjatok bátran!
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Helló sziasztok, Győrben keresek párt vagy szingli csaj! utazni tudok.
Sziasztok! Merry xmas ! Délután pár hölgy tágját kényeztetném a párja előtt, vagy vele közösen …
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok!! párt keresek szexkalandra!