Privát buli Almádiban
Dec 31 től rendezünk privát bulit egy családias környezetű helyen. Kaja, pia minden lesz, korlátlan fogyasztás.. Semmiért sem kell fizetni. Főleg párokat és nőket várunk. Privátban minden részlet. Bulizzuk át az év utolsó napját, éljük át minden kéjes vágyainkat. Csatlakozz te, ti is...
Dec 31 től rendezünk privát bulit egy családias környezetű helyen. Kaja, pia minden lesz, korlátlan fogyasztás.. Semmiért sem kell fizetni. Főleg párokat és nőket várunk. Privátban minden részlet. Bulizzuk át az év utolsó napját, éljük át minden kéjes vágyainkat. Csatlakozz te, ti is...
sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék hetero alapon még ma este!Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Valaki esetleg?Fényképet kapcsolatra jelölés után láthattok Rólam!Zolu
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék hetero alapon még ma este!Ápolt, igényes 38 éves férfi vagyok Budapestről!Valaki esetleg?Fényképet kapcsolatra jelölés után láthattok Rólam!Zolu
sziasztok,
Sziasztok!Holnap Egerben pár,akinek volna kedve ismerkedni napközben és tudna fogadni?Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

szilveszterkor párhoz csatlakoznék 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy megyébe szívesen tudok utazni is privibe lehet írni vagy üzenetbe is lehet írni
Kaposvári ,érett(60),fiatalos,intelligens,ápolt pár vagyunk,szexi hölgytaggal.Az ő örömére keresünk akár utazni is tudó férfit.Január 4.-re apartmant foglaltunk erre a célra.Privátban kerjük a jelentkezést
Sziasztok hosszú távú barátság
(Ez egy válasz tmatrai3 üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 10:51

Sziasztok. Holnap, azaz dec 30-ra, keresünk ff-t harmadiknak kizárólag feleség örömére.
Potens, nagy intim méretű sármos úriembert keresünk.
Várjuk bemutatkozó leveled Budapest és környékéről.
Sziasztok.
Sziasztok.
Sziasztok! Pest és Fejér megye vonzás köréből szívesen csatlakoznék párok és hölgyek társaságához !

Sziasztok. Pasival ismerkednénk. Részletek az adatlapon.
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Mai nap keresek magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Sziasztok! Ma estére, éjszakára keresek hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok. Holnap, azaz dec 30-ra, keresünk ff-t harmadiknak kizárólag feleség örömére.
Sziasztok.
Sziasztok.
Sziasztok ma estére keresnénk pasit hármashoz!Privát üzenetet irj!
Párt keresek ill szolo hölgyet
Laknak közelebb rongyosra basznam
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 10:00

Potens pasik jelentkezzenek akik alá vernének egy pucsító formás fiatal csajnak!

Sziasztok független erett igazán nagy puncival rendelkező novel ismerkednek akar hoszu távon régi nagy álmom egy ilyen kaliberű nő aki imádja a minőségi oklozest tágítos játékot főleg ha nyalják közben csak komoly szándékú nő írjon estleg házaspár meretem 18/7
Kerekdombi fürdőbe jön ma pár, pasi, aki ott ismerkedne, kalandozna?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok