Sziasztok!
38 éves nem független sportos srácként párral ismerkednék Budapesten és környékén. Hármasban tapasztalt, határozott, intelligens és nem utolsó sorban diszkrét srác vagyok.
Üzenet módosítása
38 éves nem független sportos srácként párral ismerkednék Budapesten és környékén. Hármasban tapasztalt, határozott, intelligens és nem utolsó sorban diszkrét srác vagyok.
Üzenet módosítása
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !()(())
Sziasztok!33 éves ápolt,igényes házaspár keres budapesten hármas játszadozáshoz 25-45 közötti szinén ápolt jó kiállású férfit akár hosszabb távra.

Köszi, de nem érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 15. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 18:04
Törölt felhasználó (4602172)

Sziasztok ma estére pasit keressünk,van tapasztalatunk képet kérünk tali elött jó méret előny csak békésmegye gyula környéke
Sziasztok.
Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Sziasztok ma estére pasit keressünk,van tapasztalatunk képet kérünk tali elött jó méret előny csak békésmegye gyula környéke
Sziasztok!
Beszélgetés,ismerkedés!?
Egész éjjel elérhető leszek ha valaki nem tudna aludni
Beszélgetés,ismerkedés!?
Egész éjjel elérhető leszek ha valaki nem tudna aludni
Sziasztok!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Érdekel benneteket egy kis masszázs,erotikával fűszerezve állok rendelkezésetekre.Férfiak párok lányok jelentkezését várom Kecskeméten helyem van! Természetesen költség mentes!
Ha úgy érzed, hogy felizgat, ha feleségedet egy hatvanas pasi simogatja, megcsókolja, esetleg el is élvezteti (nem kell feltétlenül megdugni) akkor szívesen rendelkezésre állok. A dolog a ti élvezetetekről szól, én azt élvezem, hogy nektek is jó. Persze baráti viszonyra is gondolok.Pesten vagy Békés megyében.
Sziasztok!
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
Sziasztok.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképü sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha van helyed.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképü sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha van helyed.
Sziasztok
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Sziasztok !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
Nőt . Párt , nagyfarku pasit keresem
NYIREGYHAZA
NYIREGYHAZA
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
sziasztok teltebb holgyet kényeztetnek vagy ilyen holgytagu párral ismerkednek . Utazni tudok . viber jo lenne!