Mert az! Jobb mindenkinek ha a kamuk kibújnak idő előtt!!!! A kivételek csak erősitik a szabályt!!!;
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 08:45
Törölt felhasználó (4702434)

És ezt ti honnan tudjátok ha szabad kérdezni ? Hisz a lapotok alapján csak pasit nem kerestek. Vagy ti is random töltitek ki a lapotokat és szórakoztok ?

És ezt ti honnan tudjátok ha szabad kérdezni ? Hisz a lapotok alapján csak pasit nem kerestek. Vagy ti is random töltitek ki a lapotokat és szórakoztok ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 08:20

Törölt felhasználó (4680597)

Kamu!!!! Csak unatkozik!!!!
Sziasztok! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!
Kamu!!!! Csak unatkozik!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 25. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 06:19
Törölt felhasználó (4417992)

sziasztok. Pár esetleg aki extra potens, többlövetű fiút keres ebben az esős időben, érzéki élvezkedésekhez akár egész nap, éjjel , maraton...?
írj üzenetet. Egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm.

Sziasztok! Lánnyal,párral ismerkednék szexkapcsolat céljából!
Sziasztok ! Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat.
sziasztok. Pár esetleg aki extra potens, többlövetű fiút keres ebben az esős időben, érzéki élvezkedésekhez akár egész nap, éjjel , maraton...?
írj üzenetet. Egyedül élek, mobilis vagyok-van autóm.

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
párhoz fiút?

Szombat estére keresünk férfi beszállót, nagy intimmel. Nem fogunk mindenkinek válaszolni előre is sorry, nem levelezni szeretnénk. Képcsere után, ha megvan a szimpátia, telefonon adjuk a címet, kb este 19.00 től 22.00 van szükségünk rád. Biszex legyél lsz. Budapestttől 80km keletre
Sziasztok most 7vegen raero nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha megdugják a nejet? Utazni tudok tav nem gond!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem ill: leszek veletek ahogy szereti a hölgy ! Benne vagyok minden jóban amit szeretni kiprobálni
175/80 60 éves pasi vagyok. Tetszem a képen várom válaszotok.
Üdv: Bandi (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 03. 24. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 19:48
Szívesen ismerkedem ill: leszek veletek ahogy szereti a hölgy ! Benne vagyok minden jóban amit szeretni kiprobálni
175/80 60 éves pasi vagyok. Tetszem a képen várom válaszotok.
Üdv: Bandi (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 03. 24. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jóképű, megbízható pasit keresünk 3. nak a hölgytagunk örömére!
Ui:Imádd a TELT alkatot!!!

Sziasztok!

Keresek normális férfiként párt .Ma este lenne pár hármas örömökre? Én bp XI. hely van
Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm
Sziasztok kedves pàrok! Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves, igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. / Budapest, Zugló/
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok még mindig keresek Bp-i hölgyet ,párt 25.-e Szombat estére .Én 47 éves nem független ff vagyok, gondoljátok privátba a többit beszéljük meg.
Laca
Laca