34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Sziasztok! Ok lenne a rendszeres locsolás is! Beszélhetnénk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 07:45
Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok húsvéti locsolót keresünk . további részlet az adatlapon . ui, locsolás minden héten lehet akár többször is

Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra...
A hosszú hétvége ismét a balcsin lesz ebben a csodálatos időben. Csapatunk bővítése céljából 2 lány 3 fiú keresünk 2-3 pasit akik szintén gang kedvelők. Kizárólag 30-45 között. Sportos, jóképű teljesen csupasz pasik jöhetnek szóba. Ha nem rendelkezel itt fotóval ne is írj. Akkor sem ha a fenti kritériumoknak nem felelsz meg. Privát üzi. Pusssssz Edina.
Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett a héten. Helyem a város szélén egy félreeső, csendes házban van.
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett a héten. Helyem a város szélén egy félreeső, csendes házban van.
Sziasztok. Intelligens, diszkrét férfiként keresek párokat szexuális vágyaink kielégítésére, akár már ma esti találkozással. Helyem Tökölön van.
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
üdv Laci
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
üdv Laci
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Zala, Vas és Somogy VÁRmegyékből ismerkednék párokkal vagy privát buli is érdekelne most a hosszú hétvégén
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
Beszállnék harmadiknak 2 hölgy mellé!

Győr és környékén párhoz csatlakoznák a hosszú hétvégén!
34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Sziasztok!Most hosszú hétvégére keresek olyan párt ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,méretes szerszámmal,autóban szabadban,a Tisza Tónál.Poroszló,Sarud.Extrémebb dolgok is.
Sajnos nekem így is úgy is messze van... a csodálatos időt meg talán iróniának szántad.
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2023. 04. 06. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 06. csütörtök 08:07

A hosszú hétvége ismét a balcsin lesz ebben a csodálatos időben. Csapatunk bővítése céljából 2 lány 3 fiú keresünk 2-3 pasit akik szintén gang kedvelők. Kizárólag 30-45 között. Sportos, jóképű teljesen csupasz pasik jöhetnek szóba. Ha nem rendelkezel itt fotóval ne is írj. Akkor sem ha a fenti kritériumoknak nem felelsz meg. Privát üzi. Pusssssz Edina.
Sziasztok! Húsvéti locsolást vállalok…
Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
üdv Laci
üdv Laci