Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Ma napközben keresek szexéhes, igényes, de kicsit perverz budapesti párt, akik tudnának mit kezdeni egy hasonló, extrém szexmániás férfival. Nem szeretnék bonyolult kapcsolatot, de persze a közös szimpátia, a kémia gondolom nálatok is feltétel. Ha tetszem az adatlapom alapján, privátban elértek, és akkor adok mobilszámot is.
Sziasztok.!! Lányt vagy párt keresek kellemes időtöltésre óriási arcpakolásokra spriccelésekre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Utazni és Fogadni is tudok!
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Győrújbaráton leszek a hétvégén. Párokkal ismerkednék akikkel lehet bulizni hármasban.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Párokat fogadnék 13-keruleti lakasomban csütörtök / péntek. Akár napközben is, de este is. Vagy ha csak nincs hol lennetek és kellene egy hely (kukkolassal)
Sziasztok! Igenyes parkent, csak igenyes pasit keresunk 3as jatekokhoz.
Sziasztok párokat,hölgyeket keresek.
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok.

Edelény környékén ismerkedünk...Van innen fiú?Pàr vagyunk...
Sziasztok.Ma valaki este éjjel? Hölgyeket, párokat várok csendes otthonomban Gödöllőn.Köszönöm !
Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk

Sziasztok párokat,hölgyeket keresek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,házaspárt keresek szuper szexi játékokra! A hölgy részére szem bekötés tutti izgató mindenki számára!flört,izgatás csábítás!!! És sok élvezet! Persze mindenki számára!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok.Magas sportos pasi nagy mérettel párt keres szombaton nap közben 6ker és környékén,hármas,cuckold.
házaspárt keresek ahol a férj meglepné a feleségét egy nagy farkú pasival.