Sikerült valakit találnod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 16:32
Törölt felhasználó (4706130)

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
sziasztok párokkal ismerkednék csatlakoznék 3adiknak hetero alapon akik szeretnek nudizni textilmentes fürdőkbe járni swinger kluba Zala Vas Somogy Baranya Veszprém esetleg Sopron és környéke privibe lehet nyugodtan írni
Sziasztok! Ma egész nap ráérek.Várom hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Kedves Hölgyek, Párok! Ma délelőtt esetleg valaki egy kellemes házi welnesre? Szauna, yakuzzi, masszázs? Ápolt, kulturált, megbízható férfi vagyok. Privát üzenetben várok érdeklődést.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!Hétvégén Szombaton ismerkednék Pécs környékén hellyel rendelkező párral,vagy autós kalandra.Maga sportos,nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Holnap reggel valaki? Hely van.
Üdv mindenkinek! Ma este unatkozó párt látogatnék meg, Dunakeszi térségében... Szeretek masszírozni....
Holnap reggel 5-6 óra között m3 Füzesabony- Budapest szakaszon, pihenőben nő vagy pár?
Sziasztok.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Pesten fogadnék párt ma este lakásomon.
Budapesten a Szépvölgyi út feletti parkolóban szívesen összefutnék párral vagy nővel egy kis autós kalandra. Ha izgat a dolog és az adatlapom alapján tetszem, privátban elérsz.

Szisztok Krisztián vagyok írtam privát üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 13:56
Törölt felhasználó (4659414)

Ma estére keresek egy potens pasit a feleségem kielégítésére. Merj fotót küldeni és gyere is el a talira. Komárom megye!
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok!
Ma délután M1, M0, M3, 21 es útvonalon randiznék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!
Ma délután M1, M0, M3, 21 es útvonalon randiznék hölgyel, vagy párral!! Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!
Szép napot Nektek!

Ma estére keresek egy potens pasit a feleségem kielégítésére. Merj fotót küldeni és gyere is el a talira. Komárom megye!
Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék
Viber / Skype / Whatsapp

Viber / Skype / Whatsapp
Sziasztok! Igényes, normális, diszkrét párnál örömmel nyalnék puncit miközben párja dugja, vagy nyalnék tisztára teli élvezett puncit. Csak olyan párok írjanak, akik valóban komolyan gondolják, és nem csak írogatni, és képzelődni akarnak a témáról. Szóló pasik köszi NEM!