Sziasztok. Házibarátja lennék szexéhes hölgynek vagy ilyen hölgy tagú párnak békés megyében 48éves Potens férfi vagyok. Írj privátba.
Hello! Tiszakécske és környékén ismerkednék.
Sziasztok feleseget hasznalnek a férje elott (cuckold) Vannak-e erre nyitott párok esetleg? Hely kellene utazni tudok!
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Sziasztok!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Ma este Gyöngyösön és környékén van kukkolaható pár?
Írjatok bátran!
Sziasztok lesz ma valaki repter mogott ?

Nyiregyhazan
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Hazibaratot keresunk
Hetkoznap delelotti szabadidovel
Hosszutavra
150/55/24 terhes baratnomhoz
Viber elerhetoseggel jelentkezz fotos adatlappal.
Péntek délután-kora esti órákban párhoz csatlakoznék Hegyeshalom Székesfehérvár-Dunaújváros,vagy Hegyeshalom-Budapest-Dunaújváros útvonal mentén.
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
ziasztok.Péntek és Szombat estére párt keresek autós kalandra,cuckold,hármas a Tisza tónál Sarudon.Magas sportos,pasi 20 as intimmel.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok .17.-e Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt , elhanyagolt csajszit . Üdv Laca

Törölt felhasználó (4697610)
VIP

Sziasztok! Most hétvégére keresünk még mindig egy férfit, aki csatlakozna hozzánk, 27-45 év közötti, ápolt, intelligens!
Sziasztok! Most hétvégére keresünk még mindig egy férfit, aki csatlakozna hozzánk, 27-45 év közötti, ápolt, intelligens!
Sziasztok, független pasiként keresem rendszeres szexpartnerem. Helyem van és párral is szívesen ismerkedem. Semmi jónak nem vagyok elrontója.
Sziasztok 50 es párnál lennék házibarát a hétvégéim általában szabadok, csak olyan írjon aki komolyan gondolja és nem hiteget és elérhetőséget is küld és tudunk beszélni. Szép napot mindenkinek jó hétvégét .