Ajkán vagy a közelben vki?Ma?
Pár vagy hölgy Győr-Budapest utvonáon
Ma este hölgyet, hetero párt fogadnék nagyon jó helyen (kb Miskolc - Bp- Szolnok háromszög metszésvonalában), kellemes mérettel (imádják a nők a farkam, mindenhova jó)
Sziasztok!
Ma este és holnap este pasit fogadnánk.
De csak arcos képre válaszolunk.
Levelet privátba.
Ma este és holnap este pasit fogadnánk.
De csak arcos képre válaszolunk.
Levelet privátba.
Sziasztok! Zamárdiban vízparti (saját partszakasszal) modern stílusú, új építésű nyaralómban párt fogadnék! Külön szoba fürdővel természetesen biztosított! Az este egy részét meg töltsük el közösen…
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pesten fogadnák párt ma este klímás lakásomban
Feleséget,hölgyeket kényeztetnék gyönyörű környezetben,szabadban!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok.nagyfarku pasit keresunk mara
Sziasztok! Ma délelőtt keresek kalandot delpestem! Valaki?
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Igényes 196cm magas teljesen szortelen igenyes pasi ismerkedne
Nyiregyhazan helyem van
Nyiregyhazan helyem van
50 pluszos párnál besegítenék.
Sziasztok csak jövő hétre?
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 21:28

Sziasztok
Jövő hétre (pontos időpont nemsokára) keresek egy sportos, kigyúrt pasit, aki a már meglévő hazibaràtunk mellé betàrsulna, és én végig néznem ahogy ketten kenyeztetitek.
Csak képpel rendelkezőknek valaszolunk, fontos hogy borotvált légy. Budapesti pasit keresünk.
Jövő hétre (pontos időpont nemsokára) keresek egy sportos, kigyúrt pasit, aki a már meglévő hazibaràtunk mellé betàrsulna, és én végig néznem ahogy ketten kenyeztetitek.
Csak képpel rendelkezőknek valaszolunk, fontos hogy borotvált légy. Budapesti pasit keresünk.
Sziasztok
Sziasztok !
Budapesten hetero pár játszó társa lennék péntek, délután, este ..
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Budapesten hetero pár játszó társa lennék péntek, délután, este ..
Valóban nagy mérettel rendelkezem
Sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) akit ez izgatná! Most 7végén tudnek utazni ha vannak itt ra ero párok?
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.