Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok. Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!Pár ma Egerben aki ismerkedne strand,Török fürdő vagy fogadni tudna.Magas sportos nagy méretü pasi vagyok.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Hétfőtől Berényben leszünk. Szeretnénk kicsit lazábbra és huncutabbra venni a Balatonozásunkat... Örömmel megismerkednénk jófej, kulturált, hetero férfiemberrel. Átlagos-nem vékony de nem is lufi emberként nem most jöttünk le a playboy és a playgirl címlapjáról, s ezt tőled sem várjuk el.
Ha megvan a szimpátia, a kémia, az öröm, akkor bármi, lehetséges, akár hosszabb távon is.
Hétfőtől Berényben leszünk. Szeretnénk kicsit lazábbra és huncutabbra venni a Balatonozásunkat... Örömmel megismerkednénk jófej, kulturált, hetero férfiemberrel. Átlagos-nem vékony de nem is lufi emberként nem most jöttünk le a playboy és a playgirl címlapjáról, s ezt tőled sem várjuk el.
Ha megvan a szimpátia, a kémia, az öröm, akkor bármi, lehetséges, akár hosszabb távon is.
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.07.22.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy érett párt a Balaton déli partján, holnap nap közben…
Sziasztok holnap az az vasárnap fogadnák párt nőt pasit klímás házába minden jóra
Kaposvári pár házaspár? Hely kell! Pasi vagyok. Írjatok
Sziasztok! Lánnyal párral ismerkednék! Utazni tudok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy kényeztetésére..Utazni tudok!
Hello!
Kecskeméten fogadnék párt
Kecskeméten fogadnék párt

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Párhoz csatlakoznék holnap a délutáni-esti órákban.
Szeged-Bp-Hegyeshalom vagy Szeged-Székesfehérvár-Győr-Hegyeshalom útvonal mentén.
Szeged-Bp-Hegyeshalom vagy Szeged-Székesfehérvár-Győr-Hegyeshalom útvonal mentén.
Keresünk maszírozni tudó férfit nagyobb intim előny
Ma estére keresünk fiatal pasit hármasra. Adatlapot olvass,privátban jelentkezz

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Sziasztok!
Szabolcsbòl van itt olyan pár akihez csatlakozhatok?
25 éves srác vagyok,minden izgalmasba benne vagyok.
Szabolcsbòl van itt olyan pár akihez csatlakozhatok?
25 éves srác vagyok,minden izgalmasba benne vagyok.
Holnap délutáni balatoni vitorlázáshoz (északi part) ismerkednék egy fiatalos párral. A programhoz minden adott, üzenetben írjatok ha kedvet kaptatok