Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ma este? 40es 190/90 19/6 pasi keres párt
)) Képek adatlapomon!

Sziasztok!
Fiatal nagyon igényes párként keresünk ma estére 3.nak egy szinténes igényes pasit,enyhi bi sincs kizárva de ha csak heteró alapon az sem gond
Helyünk van.
Csak igényes pasik írjanak max 35éves korig!!!!!!!
Foto legyen ha nincs adok email cimet es kuldj arc test intim fotot.
Fiatal nagyon igényes párként keresünk ma estére 3.nak egy szinténes igényes pasit,enyhi bi sincs kizárva de ha csak heteró alapon az sem gond

Helyünk van.
Csak igényes pasik írjanak max 35éves korig!!!!!!!
Foto legyen ha nincs adok email cimet es kuldj arc test intim fotot.
Sziasztok! Hétfőn napközben párhoz csatlakoznék a Balaton déli partján. 40-es igényes pasi vagyok mindenféle izgalmas felállásra nyitottan. Privátban írjatok.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! hétvégére keresnék egy csinos lányt vagy párt fantasztikus szexuális élmények közös megéléséhez. Ha érdekes lehetek, írj rám.
Zsolt

Sziasztok!
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Srácok ha már írtok,l legalább egy keresztnevet tegyetek a történet végére.
(Ez egy válasz SIDBIK üzenetére (2023. 07. 22. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 09:03

Masszázsra pasit.Vagy Párt...
Esti vagy hétvégi szabadidővel rendelkező, masszírozni szerető srácot keresünk, elsősorban masszázs de ha ügyes és korrekt vagy,tovább is mehetünk.Kedvesem dekoratív, mosolygós ,telt idomokkal igazi Milf.
Fontos,világ végéről ne.180-cm 80-kg a minimum,erősebb alakat és határozott pasikat kedveli.Elérhetőség nélkül ne is írj.Párokat is örömmel várunk, kölcsönösség jegyében..Baráti hangulat adott...BP-Pestmegye..
Esti vagy hétvégi szabadidővel rendelkező, masszírozni szerető srácot keresünk, elsősorban masszázs de ha ügyes és korrekt vagy,tovább is mehetünk.Kedvesem dekoratív, mosolygós ,telt idomokkal igazi Milf.
Fontos,világ végéről ne.180-cm 80-kg a minimum,erősebb alakat és határozott pasikat kedveli.Elérhetőség nélkül ne is írj.Párokat is örömmel várunk, kölcsönösség jegyében..Baráti hangulat adott...BP-Pestmegye..
Állandó pasit keresek hármas kalandokhoz. nagyjából 40-45 közötti, nem dohányzó, független legyél és tudj fogadni. Veszprém, Fehérvár, Mór, Martonvásár környékéről.
Ma estére keresek Budapesten vagy környéken párokat, akiket hallgathatok, kukkolhatok vagy igény esetén beszállok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Ma estére keresünk potens, értelmes férfiakat. Adatlapunkon olvashatjátok a keresési feltételeket.
Ma és holnap egész nap, Párokat tudok fogadni Budapesten egy kis közösre a 13-ik kerületben

Sziasztok! Ma este keresek kalandot Bpn. Helyem sajnos nincs utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok

Sziasztok.Ma keresnénk még egy határozott párt többesünkhöz,nudizás,napozás,hűsölés a medencében,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Masszázsra pasit.Vagy Párt...
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas VALÓS párral ismerkedne Veszprém megye és környéken…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas VALÓS párral ismerkedne Veszprém megye és környéken…

Moto