Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok, ma és holnap nagyon szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját a Balaton déli partján.. Balatonbogláron vagyok, de ésszerű távolságon belül tudok utazni is.

Sziasztok! ! kalandoznánk ma este

Sziasztok! Várom egész hétvégén hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén, szexeljünk egy jót.Várom üzeneted!
Sziasztok Baranya megye és környékén lenne kedve valakinek találkozni?
Jól hangzik
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (2023. 09. 22. péntek 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 23:48

09.23-26.ig Tokajban vendégeskedünk egy szállodában. Szívesen színesítenénk ottlétünk, egy jóképű, izmos, magas, pasival (hetero) 30-50-ig korosztályból vagy egy csinos párral ahol a hölgy esetleg bi és bevezetheti a bi világába hölgytagunk.
09.23-26.ig Tokajban vendégeskedünk egy szállodában. Szívesen színesítenénk ottlétünk, egy jóképű, izmos, magas, pasival (hetero) 30-50-ig korosztályból vagy egy csinos párral ahol a hölgy esetleg bi és bevezetheti a bi világába hölgytagunk.
Budapesten most párhoz csatlakoznék. Van helyem, de menni is tudok.
Sziasztok
Harmadiknak keresunk 20-33 ev kozti ferfit.
Kepeink lathatjatok
Kep nelkul ne szamitson senki valaszra,igenyesseg es jo meret fontos
Harmadiknak keresunk 20-33 ev kozti ferfit.
Kepeink lathatjatok
Kep nelkul ne szamitson senki valaszra,igenyesseg es jo meret fontos
Sziasztok
Beszálnék párhoz mindenki örömére tabu mentesen
Beszálnék párhoz mindenki örömére tabu mentesen
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Szép estét!
Valami jó hármas kalandba beszállnék hetero ferfikénk!.kor:26!
Valami jó hármas kalandba beszállnék hetero ferfikénk!.kor:26!
Sziasztok! Kifejezetten nagy farkú, potens partnert keresek, aki 27-én /szerda/ délelőtt Pest belvárosában csatlakozna hozzám és csinos, nőies barátnőmhöz hetero alapon. Kérem csak olyan írjon, aki komolyan gondolja, el tud és akar jönni és megfelelő képességgel /20cm fölötti, vaskos farok/ rendelkezik. Privát üzenetet kérek, az idő rövidsége miatt elérhetőséggel.
Sziasztok 09.23 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, aki nem csak virtuálisan ismerkedne ,mert én abból kinőtem már ,többit megbeszéljük ptivin
Sziasztok. Mennyire fiatal?
(Ez egy válasz Győripár2 üzenetére (2023. 09. 22. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 14:39

Sziasztok! Vasárnap estére keresünk fiatal pasit közös masztihoz.Pápa és környéke!
Sziasztok most 7vegen feleseget kényeztetnek(hasznalnek) a férje elott akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Péntek és szombat estére Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Péntek és szombat estére Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
A hétvégén szívesen élvezném tele valaki punciját!
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok! Vasárnap estére keresünk fiatal pasit közös masztihoz.Pápa és környéke!
Kis kancámnak nagy csődört keresek