Sziasztok.
Ha tudunk beszélni, én szívesen mennék ma is! Kellemes napot. (Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 10. 17. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha tudunk beszélni, én szívesen mennék ma is! Kellemes napot. (Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 10. 17. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasit keresünk ma estére
Szimpi házaspárként olyan 40 év feletti, minden téren megbizható és igényes férfit keresünk, aki hosszútávú házibarátunk lenne. A megfelelő jelölt rendszeresen beleélvezhet egy 53 éves, kisgyermekes anyuka forró, dúsan szőrös pinájába. Csak a közelből és csakis ha minden héten van időd! Max. méret 16cm! Képed legyen!
Előny, ha sok gecit spriccelsz és többlövetű vagy!
Előny, ha sok gecit spriccelsz és többlövetű vagy!
Sziasztok! Keddre vagy szerdára keresünk hetero férfit harmadiknak Budapesten. 20-30 közötti legyél, sportos alkat, nagy méret és ápoltság elvárás.
Sziasztok! Intelligens, jóképű, diszkrét, hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Privátot kérnék. Köszönöm!
Szombat (10.21.) du 3 és 7 között keresünk Budapesten beszálló srácot harmadiknak, helyünk van. 20 és 40 év közötti legyél, 170 és 190 cm közötti magas, és vékony vagy sportos alkatú. A tapasztalat előny, az meg főleg ha nem ijedsz meg a gumitól.
Sajnos még nem találtam meg a párt aki szívesen fogadna harmadiknak. Rugalmas és szava hihető vagyok!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
sziasztok melyik pasit izgatna ha elotte használnák a feleseget:?
Ma este csatlakoznék heteró párhoz, Kecskemét,Cegléd,Szolnok vonzáskörzetében
Kortól függetlenül
Kortól függetlenül
Sziasztok!
Szexuálisan minimális tapasztalattal rendelkező 21 éves friss Budapesti egyetemista vagyok, szeretném megélni azokat amiket eddig kihagytam az életemből.
Szívesen ismerkedek bárkivel, szeretek új embereket megismerni.
Minden álmom egy idősebb Nő vagy pár.
Szexuálisan minimális tapasztalattal rendelkező 21 éves friss Budapesti egyetemista vagyok, szeretném megélni azokat amiket eddig kihagytam az életemből.
Szívesen ismerkedek bárkivel, szeretek új embereket megismerni.
Minden álmom egy idősebb Nő vagy pár.

Sziasztok! 40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni majd talizni is. Borsod közelében lévők írjanak csak! Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Újra keresünk igényes pasit Cuckoldra
150/55/24 csinos hölgytagunknak
Nyiregyhaza
150/55/24 csinos hölgytagunknak
Nyiregyhaza
Sziasztok! Hölgyhöz illetve párhoz csatlakoznék hetero alapon!
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok !
Szombaton (2023.10.21.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.10.21.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Házibarát lennék BP.
Ma Szeged-Kecskemét-Dunaújváros-Székesfehérvár-Győr útvonal mentén párhoz csatlakoznék.Vagy Szeged-Bp-Győr.
van itt olyan pár akik szoktak szexbulit szervezni és pasikat hivnak Zala Vas Somogy esetleg Sopron környékén privibe lehet írni