Sziasztok! Siófokon most valaki? 39 éves bi srác vagyok!
Sziasztok. Budapest és Dél vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Kellemes méretű szép farokkal, sportos-izmos pasiként párokhoz csatlakoznék, feleséget, barátnőt kényeztetnék.
Imádok puncit nyalni, jól is csinálom :-P
Szexben kitartó vagyok.
Kellemes méretű szép farokkal, sportos-izmos pasiként párokhoz csatlakoznék, feleséget, barátnőt kényeztetnék.
Imádok puncit nyalni, jól is csinálom :-P
Szexben kitartó vagyok.
Sziasztok!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
Kaposváriak? Kihez lehet menni alkalmannként? Párok lányok? Privire írj!
Sziasztok !
Péntek délután, este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten !
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem
Péntek délután, este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten !
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem
Prsten pár ma este?Helyem van.
Sziasztok!
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Hello ma este 23-00 órara keresünk normális helyes srácot.......
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, egész hétvége folyamán…Utazni tudok ésszerű távolságon belül !
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Hello! Borsodi pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni. 40es borsodi pár vagyunk de csak a közelben keresünk. Adatlap szerint persze!!
Sziasztok! Vasárnap estére keresek olyan párt vagy lányt akiknek lenne kedve egy masszázshoz és utána többhöz is. Részletek privát üzenetben.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek / fotóználak is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok !
Szombaton (2023.10.21.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.10.21.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Siófokon valaki? 39 éves bi srác vagyok!
sziasztok most 7vegen raerö nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha elötte dugjak szopatjak a feleseget? hely kell utazni tudok!
A barátnőmmel( nem aki a képeken van ) keresünk pasit harmadiknak.
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Két fajta pasit keresünk !
Extrém vastag ( nem hosszú !! ) , vagy extrém !! vékony ( popsihoz ).
Mindkettő esetében feltétel, hogy gyengéden, de halálig keféld a hölgyet. Nem durván ! Csak kitartóan.
Csak velem beszélsz !!! Képpel és videóval tanúsítani kell a méretet.
Csak viber vagy whatsup.
Ápoltság, intelligencia elengedhetetlen !!!! Csak 35 és alatta. Romákat nem keresünk !
Extrém vastag ( nem hosszú !! ) , vagy extrém !! vékony ( popsihoz ).
Mindkettő esetében feltétel, hogy gyengéden, de halálig keféld a hölgyet. Nem durván ! Csak kitartóan.
Csak velem beszélsz !!! Képpel és videóval tanúsítani kell a méretet.
Csak viber vagy whatsup.
Ápoltság, intelligencia elengedhetetlen !!!! Csak 35 és alatta. Romákat nem keresünk !
Hello Párt , Lányt keresek fiukat nem! vác-dunakeszi-budapest és ezek 50km-eres körzetében holnap csütörtök estére