Üdv.Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében tudok utazni.
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
Sziasztok! Mától egész hétvégén párhoz csatlakoznék, a hölgy kényeztetésére!
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Üzenet módosítása
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Üzenet módosítása
Szép napot mindenkinek,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Budapesten ma csatlakoznék párhoz.
vannak e itt olyan pasik akiket izgatja ha elotte mas pasi hasznalja a feleseget?
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Ma vagy holnap (péntek szombat) este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
Pécsen csatlakoznak igényes párhoz vagy hölgyet kényeztetnék!
Hármas esetén hetero alapon a hölgy örömére!
Adatlapon ha tetszik írjatok!
Szép napot!
Pécsen csatlakoznak igényes párhoz vagy hölgyet kényeztetnék!
Hármas esetén hetero alapon a hölgy örömére!
Adatlapon ha tetszik írjatok!
Szép napot!
30 éves jóképű és igényes pasi vagyok , Budapesten ismerkednék elsősorban párokkal, hely ha kell megoldott

Sziasztok!Párral ismerkednék ma este,Demjén termál tófürdőnél.Fürdőzés,szaunázás,szex
Ha szimpi az Adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Ma egésznap ráérek

Ma egésznap ráérek

Ma délelőtt,
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Miskolcon párt fogadnék lakásomban
Miskolcon párt fogadnék lakásomban
,Párral!!!Sziasztok ápolt ,kedves jóképű férfi 18/6 intim mérettel ,bár e nemz tudom kinek mennyire fontos,ismerkednék hölggyel ,párral akik nyitottak egy férfi közeledéséhez,és szeretik a kellemes szexet. Nem egy alkalomra keresek partnert,partnereket,diszkréció adott,és elvárt. Képeim adatlapom van fent,ha tetszik,írjatok minden levélre válaszolok.
Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése. Részleteket, feltételeket beszéljük meg prívátban. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése. Részleteket, feltételeket beszéljük meg prívátban. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Párhoz csatlakoznak holnap Szombathely 80km körében várom a levelek Ott mindent meg tudunk beszélni
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!