Sziasztok. 45éves, igényes pasi?
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 17:33

Szimpátia alapon keresünk pasit , 3-as kaladozásra az adatlapunk szerint
Szimpátia alapon keresünk pasit , 3-as kaladozásra az adatlapunk szerint
sziasztok! maglód környékén most pár? baromira kanos vagyok
Valaki egyik este eljönne Mohácsra megdugni a csajomat?
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek kivancsikodnek! Hely kellene utazni tudok
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Sziasztok,adatlapom alapján keresek házaspárt!!! Fotók vannak és minden más el olvasható az adatlapomon!
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Igényes Ápolt pasit vagy párt keresünk.
Pasit csak hetero alapon.Pároknál leszbi dolgok.
Pest környékén is szoktunk lenni.
Pasit csak hetero alapon.Pároknál leszbi dolgok.
Pest környékén is szoktunk lenni.
Veszprém környéki 35-45 év körüli nem dohányzó, jó megjelenésű pasit keresek. Lehetőleg függetlent.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék párhoz Budapest környékén többesben tapasztalt vagyok enyhe bi pici túlsúly belefér. Üdv
21 éves, macis, ápolt srác vagyok. Szívesen beszállnék harmadiknak párokhoz Győrben vagy környékén.
Napközben ráérő hölggyel, párral ismerkednék!
Sziasztók!
Negyvenes egyedüli pasiként pár, hőlgy társaságát keresem !
Negyvenes egyedüli pasiként pár, hőlgy társaságát keresem !
Sziasztok!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Szép estét. Ma párt keresek olajos masszázsra is. Akár nálam is..