Sziasztok helyel rendelkező Budapesti fiút keresünk ma estére kizárólag a lány örömére
Sziasztok! Mezőtúr vki? vagy környéke? örömmel lenék az ágymelegítője
:P 45 ig keresek Hölgyet

Sziasztok! Szivesen lennék részese kedves barátságos pár együttlétének.
Ma is holnap is. Helyet tudok biztosítni de az utazás sem probléma.Ápolt kisprotolt intelligens pasi vagyok.
Írjatok privátt üzit
Ma is holnap is. Helyet tudok biztosítni de az utazás sem probléma.Ápolt kisprotolt intelligens pasi vagyok.
Írjatok privátt üzit
Szép estét!
Budapesten szívesen csatlakoznék párhoz. Sportos pasi, mérettel sincsenek gondok
Budapesten szívesen csatlakoznék párhoz. Sportos pasi, mérettel sincsenek gondok

Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
nagy mérettel keresek,
Sportos 40 es pasi férfias mérettel ismerkedne szóló hölgyek ill párok érdekelnek 12 ker kizárólag hetero alapon szép estét P
Magas sportos nagy méretű pasi iHolnap párral ismerkednék Egerszalók saliris wellness részlegén.
Szép estét
Budapesten ma párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!! Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Budapesten ma párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!! Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 12:32

Pasit keresünk a közelünkből, cuckold szexre, kb. 35-50-közötti életkorral ......
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok vannak itt akik komolyak és lehetne velük ismerkedni???
43 éves budapesti pasi vagyok. 180 cm magas 100 kg. Hetero, ápolt és igényes. Nagyon szívesen megismerkednék budapesti vagy pestmegyei párokkal. Akár ha gondoljátok első alkalommal egy kávé vagy tea mellett valami nyilvános helyen is találkozhatunk. De akár viberes előzetes ismerkedés is megoldható.

Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék, utazni tudok!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Lehetőleg Budapest környékéről párt keresnék ma estére! Igényes ápolt 30as pasi vagyok. Vastag intimmel!

Pasit keresünk a közelünkből, cuckold szexre, kb. 35-50-közötti életkorral ......
Ma estére ( BP) egy normális férfi beszálló? , potens bulizós …mi normális Bp pár
hely ok

Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távon házibarát. Győr
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok