Kedves, értelmes 40 éves hetero férfiként ma este házibarátja lennék egy édes hetero, budapesti házaspárnak, kizárólag a háziasszony örömére. Ápoltság adott és elvárt, legyen szép esténk, No.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott parok vannak e itt?
nagy mérettel keresek
Sziasztok,
Maholnap csinálnék valamit, Budapesten/szűk agglomerációban, nyitott vagyok sok mindenre, de egyébként nem siettetek semmit, teljesen normális módon ismerkednék. Képekkel más platformon tudok szolgálni. Elsősorban hölgyhöz, párhoz gangbanghez csatlakoznék, de nyitott vagyok a cuckoldra is, és házibarát is szívesen lennék. Biszex lánypár egy álom lenne, de arra is nyitott vagyok, hogy srácokkal összebeszélnénk és szerveznénk egy bulit, többen több eséllyel csatlakoznának értelmes emberek is talán. Bi vonalon érdeklődöm csak inkább, mindenképpen kell nekem a női jelenlét ahhoz, hogy ki tudjam kényelmesen próbálni magam ilyen felállásban.
Fiatalos lendületem van, de ez nem a tapasztalat rovására megy. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kifejezetten jó partner tudok lenni több téren is. Chates ismerkedés során korrekt vagyok, őszinte, ha találkára kerül sor egy jót és kellemeset minimum fogunk tudni beszélgetni, valami közösen megbeszélt progi keretében, és ha a hálóba terelődne a légyott, ott is megállom a helyem. Potens, sokáig bíró, erős orgazmussal, és a méretemmel sincsenek gondok. Írj üzit, hogy elkezdhessünk ismerkedni.
Maholnap csinálnék valamit, Budapesten/szűk agglomerációban, nyitott vagyok sok mindenre, de egyébként nem siettetek semmit, teljesen normális módon ismerkednék. Képekkel más platformon tudok szolgálni. Elsősorban hölgyhöz, párhoz gangbanghez csatlakoznék, de nyitott vagyok a cuckoldra is, és házibarát is szívesen lennék. Biszex lánypár egy álom lenne, de arra is nyitott vagyok, hogy srácokkal összebeszélnénk és szerveznénk egy bulit, többen több eséllyel csatlakoznának értelmes emberek is talán. Bi vonalon érdeklődöm csak inkább, mindenképpen kell nekem a női jelenlét ahhoz, hogy ki tudjam kényelmesen próbálni magam ilyen felállásban.
Fiatalos lendületem van, de ez nem a tapasztalat rovására megy. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy kifejezetten jó partner tudok lenni több téren is. Chates ismerkedés során korrekt vagyok, őszinte, ha találkára kerül sor egy jót és kellemeset minimum fogunk tudni beszélgetni, valami közösen megbeszélt progi keretében, és ha a hálóba terelődne a légyott, ott is megállom a helyem. Potens, sokáig bíró, erős orgazmussal, és a méretemmel sincsenek gondok. Írj üzit, hogy elkezdhessünk ismerkedni.
Sziasztok!Ma estére !Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék!Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről ! Privát üzeneteket várok!
Sziasztok! Párt ismeretségét keresem akár hosszabb távra, enyhe biszex előny de nem feltétel! Belátható távolságon belül szívesen utazom.
Üdv,olyan párt keresek akiket izgat,ha kinyalják a hölgyet dugás után,alatt!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok helyel rendelkező Budapesti fiút keresünk ma estére kizárólag a lány örömére
Sziasztok! Mezőtúr vki? vagy környéke? örömmel lenék az ágymelegítője
:P 45 ig keresek Hölgyet

Sziasztok! Szivesen lennék részese kedves barátságos pár együttlétének.
Ma is holnap is. Helyet tudok biztosítni de az utazás sem probléma.Ápolt kisprotolt intelligens pasi vagyok.
Írjatok privátt üzit
Ma is holnap is. Helyet tudok biztosítni de az utazás sem probléma.Ápolt kisprotolt intelligens pasi vagyok.
Írjatok privátt üzit
Szép estét!
Budapesten szívesen csatlakoznék párhoz. Sportos pasi, mérettel sincsenek gondok
Budapesten szívesen csatlakoznék párhoz. Sportos pasi, mérettel sincsenek gondok

Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
nagy mérettel keresek,
Sportos 40 es pasi férfias mérettel ismerkedne szóló hölgyek ill párok érdekelnek 12 ker kizárólag hetero alapon szép estét P
Magas sportos nagy méretű pasi iHolnap párral ismerkednék Egerszalók saliris wellness részlegén.
Szép estét
Budapesten ma párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!! Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Budapesten ma párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!! Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok
(Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 12:32

Pasit keresünk a közelünkből, cuckold szexre, kb. 35-50-közötti életkorral ......