Kedves, igényes budapesti párral ismerkednék minden finomságra
Nem szeretek ajtóstul a házba rontani, fontos, hogy beinduljon egyfajta kommunikáció, utána lehet tovább építkezni. Nem minden áron.

Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Talán akad ilyen páros. Igényes pasi vagyok.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral ismerkednék!
Pécs és környékén valakik?
November 28 vagy 29-re keresünk mindkét részről biszex párokat és biszex nőket napközbeni partyhoz Tatabánya közelébe. Élvezzük az életet!
Sziasztok,Nyíregyháza és környékén keresek párt,hármasra,esetleg cuckoldra.
Ma este esetleg Pesti pár keres harmadikat?

Sziasztok! Hölgy vagy pár ma, esetleg a hét többi napján kalandozna?
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Párokhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére.. Vagy cuckold kalandra. Keressetek bátran.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
sziasztok ket farok egy punciban melyik párt izgatná ? hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! A következő hétvégére, azaz 11.24-26 közötti napokra keresünk intelligens férfit egy kis szórakozásra! 27- 45 év közöttiek jelentkezését vàrjuk!
Ma este valaki Győrben?
13.kerbe,párhoz beszállnék
Helló! Lenne itt egy hölgy aki a közeljövőben rábukna a rudira? Bp. és környéke.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra