Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Szia honnan irsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 26. vasárnap 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 26. vasárnap 07:46
Törölt felhasználó (3902482)

Budapest és környékén párhoz csatlakoznék!
Kaposváron van olyan pár, akihez csatlakozhatnék kanos pasiként? Nyitott vagyok! Privire írj!
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék ma Fejér-megyében! Én 37 éves 191 magas vagyok.0
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.

Házibarátot keresünk hosszútávra! Priviben írj.
32 éves pár vagyunk, kedd délelőttre keresnénk egy fiatal pasit. Helyünk van Nógrád megyében
Masszázs !!Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni
23 éves, sportos, budapesti masszőr srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz.
Sziasztok ma késő este taliznek Dunaújváros es környékén holgyekkel parokkal bi parokkal is kolcsonos dolgokban szivesen benne lennek!!
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék Budapest és környéke, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Ma este párhoz csatlakoznék Budapest és környéke, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Sziasztok. Mi is megyünk Nagyváradra sikerült találni masszőr pasit? Válaszotokat előre is köszi.
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2023. 11. 25. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 27-28-a délután 4 körül keresnénk megbízható partnert smile
Sziasztok sportos 40 es pasi férfias szerszámmal szóló hölgyet vagy párt fogadna 12 ker búvóhelyen kizárólag hetero alapon igényes figyelmes típus szép estét mindenkinek
Kedves kedvespár123! Elnézést kérek a valótlan állításomért. Ne haragudjatok, később javítottam.
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 11. 25. szombat 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 25. szombat 15:33

Sziasztok. Pasit fogadnánk ma estétől éjjszakára az adatlapunknak megfelelőt.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Budapesten ma pár? Hely ok.