Sziasztok!Van meg hölgy vagy pár akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is érdekel!! Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Zoli!Privát üzeneteket várok
Ki lehet következtetni, hogy az első kommentjét "bpparos"-nak szánta a mozizás kapcsán, a másodikat pedig "Egripár24"-nek, akik partnert keresnek a csaj számára a budapesti kirándulásukkor.
Mindenesetre egymás után 2-ből 2-szer elrontani a kattintást, hogy kinek is megy a válasz, nos, az valóban nem semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 20:52
Mindenesetre egymás után 2-ből 2-szer elrontani a kattintást, hogy kinek is megy a válasz, nos, az valóban nem semmi

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Szia bocsi de valamit nagyon benéztél....
Szia bocsi de valamit nagyon benéztél....
(Ez egy válasz hesszmaister üzenetére (2023. 12. 09. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 20:18

Sziasztok, gondolom vicceltek, hogy kerestek.. Biztos vagyok benne hogy bárki örömmel hosszan kényeztetne egy ilyen fincsi hölgyet mint a feleséged.. én tutti nem bírnám ki! és ezért, felesleges igy magamat meg se említem mint lehetséges jelölt.
.

Sziasztok, gondolom vicceltek, hogy kerestek.. Biztos vagyok benne hogy bárki örömmel hosszan kényeztetne egy ilyen fincsi hölgyet mint a feleséged.. én tutti nem bírnám ki! és ezért, felesleges igy magamat meg se említem mint lehetséges jelölt.
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 09:57

Törölt felhasználó (4723519)

Helló Miskolcon várom párok megkeresését? Lakásomban tali. Érezzük jól egymást
Sziasztok, mit néztetek meg? remélem izgi élvezhető volt.. egyébként milyen a rendetlen mozi..
(Ez egy válasz Axel96 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Este folyamán Szolnok-Cegléd-BP körzetében találkoznék szimpatikus, ápolt, igényesebb párral, hölggyel. Pm-eljetek rám. Utazni tudok.
Sziasztok. Ma este van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna?
Sziasztok!
25 éves ápolt, diszkrét pasi vagyok!
Lányokhoz, párokhoz csatlakoznék,
Nagyobb intimmel rendelkezek, kitartó vagyok, utazás nem gond!
25 éves ápolt, diszkrét pasi vagyok!
Lányokhoz, párokhoz csatlakoznék,
Nagyobb intimmel rendelkezek, kitartó vagyok, utazás nem gond!
Sziasztok,
Ma este szivesen talalkoznek, lannyal parral. 37eves sportos, igenyes srac vagyok.
Tudok fogadni es utazni is.
Chris
Ma este szivesen talalkoznek, lannyal parral. 37eves sportos, igenyes srac vagyok.
Tudok fogadni es utazni is.
Chris
Sziasztok. Most megyünk rendes moziba. Valaki esetleg aki bevállalós valami lightos kaland?
Sziasztok. Ma párt fogadnák lakásomba.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Budapesti helyemen ma este párral szexelnék, lazulnék. Ha szívesen csatlakoznátok, keressetek bizalommal!
Kaposvárról keres valaki pasit szexre? Hely kell!
Sziasztok,alkalmi de rendszeres házaspár ismeretséget keresem minden jóra adatlapom szerint!
Hello,
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társaságát keresem, egyáltalán vannak itt olyan párok akik komolyan is gondolják?
Sziasztok. Hajdú-Bihari biszex férfitagú párral ismerkednék minden jóra. Első alkalom lenne.