Sziasztok.
Ma este Pesten parthoz csatlakoznék
Ma este Pesten parthoz csatlakoznék

Feleség szopna ma késő este érden.
Ma este 22 óra környékén keresünk egy bisex pasit akit mindketten szophatunk. Csak nemdohányzó,ápolt,birotvált,nagy méretü pasi jöhet szóba.
Érden lakunk,fogadni is itt tudunk
Érden lakunk,fogadni is itt tudunk
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!Dél-Pest,Pestmegye!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!Dél-Pest,Pestmegye!
Ma este párhoz csatlakoznék BP és Pest megye környékén.
Pàrhoz csatlakoznék. Imàdok puncit nyalni jó hosszan, majd kemény és körbemetélt farkammal jó sokàig dugni a nedves puncidat.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…

Moto
sziasztok. Nagy farokkal párt ,hölgyet keresek. Telt alkat előny . Kor mellékes. Ápoltság fontos.
Holnap Győrben leszek napközben és lesz 1-2 szabad órám.
Hölgy vagy pár aki benne van egy kis kalandban? Esetleg bi pasi?
Hely kell, mert átutazóban leszek
Hölgy vagy pár aki benne van egy kis kalandban? Esetleg bi pasi?
Hely kell, mert átutazóban leszek

Sziasztok,
December 16-22 között szívesen csatlakoznék budapesti, pest megyei párokhoz, akár napközben is. Privát üzenetben folytassuk.
December 16-22 között szívesen csatlakoznék budapesti, pest megyei párokhoz, akár napközben is. Privát üzenetben folytassuk.
Sziasztok
Bp-i pár ,hölgyet keresek (12,16) Szombat estére .
Hosszabb távú szeretői kapcsolat is érdekel olyan hölggyel, lánnyal aki elhanyagolt és minden jóbba benne lenne.
gondolod, gondoljátok privátba megbeszéljük : Laca
Bp-i pár ,hölgyet keresek (12,16) Szombat estére .
Hosszabb távú szeretői kapcsolat is érdekel olyan hölggyel, lánnyal aki elhanyagolt és minden jóbba benne lenne.
gondolod, gondoljátok privátba megbeszéljük : Laca
Sziasztok! Mától egész decemberben szabad vagyok. Nappal és este is aktuális nekem az izgalmas kaland. Hölgyeket, párok hölgy tagját kényeztetném hosszasan…! Utazni tudok.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.

Sziasztok Akár hosszabb távra is pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Sziasztok. Túrkeve és környékén mai spontán talira keresek hölgyet párt. Helyem van....
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Budapesten keresek lány6 / párt ma vagy holnapra.