Érett nővel beszélgetnék....
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Párom örömére keresünk,ápolt borotvált,nagy farkú pasit! Csak képpel rendelkezők írjanak!
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma kora este!BP.!
Párt,hölgyet fogadnék ma kora este!BP.!
Bi párhoz csatlakoznék,imádom a spermás puncit nyalni!
Még idén szeretnénk találni férfit feleség dupla örömére ....
Miskolcon várok párt lakásomon
Olyan partnert, partnereket keresek a mai napon, akivel filmnézés közben, egymást izgatnánk, egymás farkát vernénk, szopnánk. Aki szereti, ha nézik maszti közben, és akit izgat a látvány, ha valakit néz miközben a farkát veri. Ha van helyed és tudnál mit kezdeni a farkammal, ha nem egy, illetve gyors élvezést keresel akkor egymást keressük.
Ha nem csak orális kényeztetést keresel, akkor is egymást keressük, de nem elsődleges.
Ha nem csak orális kényeztetést keresel, akkor is egymást keressük, de nem elsődleges.
Straponra lenne jelentkező??
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Kecskeméten ismerkednék hosszútávra csinos, inteligens, hetero párral. Hármas, cuckold.
Fotó csere szükséges, perverziókra nyitott vagyok. Üzenetben keressetek kérlek.
Máté
Fotó csere szükséges, perverziókra nyitott vagyok. Üzenetben keressetek kérlek.
Máté
Hellp,
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
13.kerületben lakom, Viberem van! Szeretek úgy puncit nyalni, miközben dugják!
Feleség szopna ma késő este érden.
Arcképes,és intimfotód legyen.
Lehetőség szerint,nagy méretű,imntim tájon borotvált pasit keresünk.
Csak az írjon aki tud is jönni a jelzett időpontban.
Szép estét.
Arcképes,és intimfotód legyen.
Lehetőség szerint,nagy méretű,imntim tájon borotvált pasit keresünk.
Csak az írjon aki tud is jönni a jelzett időpontban.
Szép estét.
Sziasztok! Péntek estére keresünk fogadni tudó párt minden jóra!
(zala, veszprém, somogy, vas megyékből)

Budapesti fiatal pár társaságát keresem, ma este egy kis lazulásra, ahol a hölgyet a barátjával közösen kényeztethetnénk. Ápolt, intelligens, maximálisan diszkrét, fiatalos (37 éves) és potens pasi vagyok. Fogadni tudnálak titeket, ha szeretnétek egy görbe estét csak keressetek üzenetben. (420-friendly)
az Barátom Bré...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 19. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 12:34

Törölt felhasználó (4725040)

Cuckoldra keresek párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!

Törölt felhasználó (4725040)

Cuckoldra keresek párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!
Sziasztok! Ma ráérek Győrben, élményt, élvezetet keresek!
Nekem nem engedi sajnos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 19. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 19. kedd 06:57
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Mért te nem tudsz ?