Dunaújvárosban, saját lakásomon fogadnék párokat, hölgyeket. Fiatal, nagyméretű, maximálisan potens srác vagyok.
Itt vagyok
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2023. 12. 27. szerda 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 11:13

Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,férfit keresunk harmadiknak aki csatlakozna hozzánk hetero alapon (25-40-éves korig). Időpont : Január 12.-én az esti órákban.
Elhanyagolt férj. Párt keres hosszú távon kapcsolatra. Mindig számíthatok rám. Mindenben is segítek.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Masszázs, intim masszázs is! Győr
Holnap este (12.28) szívesen maszíroznék hölgyet, pár hölgy tagját a Balaton déli partján. Ésszerű távolságon belül rugalmasan tudok utazni
Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Ma este nálunk hetero alapon ? Simogathatod, taperolhatod ,nyalhatod párosunk hölgytagját, aki kiverné neked ! Csak privát üzenetet várunk !
Pénteken egész nap ráérek illetve szombat este ! Keresek párt vagy, ha óriási szerencsém van egyedülálló nőt
28 éves 180/85kg kék szemű barna hajú jófej srác vagyok, rendezett fogakkal, szép mosollyal
Budapesten keresek főképp, de ha messzebbről írnál írj bártan
kitudja.....
viber, email, hangouts minden elérhetőségem szívesen megadom priviben.
28 éves 180/85kg kék szemű barna hajú jófej srác vagyok, rendezett fogakkal, szép mosollyal

Budapesten keresek főképp, de ha messzebbről írnál írj bártan

viber, email, hangouts minden elérhetőségem szívesen megadom priviben.
Párt vagy hölgyet keresek!
Helyem van, de ha kell utazom is!
Helyem van, de ha kell utazom is!
Szép napot.
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet...
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet...
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye)
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek, de ésszerű távolságban messzebb is elutazom. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is
Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek, de ésszerű távolságban messzebb is elutazom. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is

Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este!!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni!De itt is láthattok Rólam kapcsolatra jelölés után!!Csak Kukkolás is érdekelne!!Várom a privát üzeneteket!
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este!!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni!De itt is láthattok Rólam kapcsolatra jelölés után!!Csak Kukkolás is érdekelne!!Várom a privát üzeneteket!
Zoli
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is szívesen csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem van.
Párként, ismerkednénk igényes fiatal magyar párokkal, esetleg hellyel rendelkező sportos sráccal Borsodból adatlapunk szerint.. Érdeklődni privátban lehet, nem levelezgetni szeretnénk hanem képcsere, és szimpátia után tali.
Sziasztok! Pécsen fogadnék párt kellemes, hármas együttlétre. Üdv, Ádám
Szeva. Sikerült tegnap?
(Ez egy válasz rapid5 üzenetére (2023. 12. 26. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)