Párt keresek Csongrád megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit váro
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit váro
Párokhoz csatlakoznék ma este,vagy fogadnék az otthonomban! Enyhe bi nem gond!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! worship
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! worship

22 éves sportos, igényes, diszkrét pasiként keresek párt Cuckoldra!
Nagy intimmel és kellő tapasztalattal rendelkezem a témában, tényleges BULL-ként. Preferálom az olyan párokat akik egy domináns pasira vágynak és a férfi taguk alárendelt.(Hetero alapon)

Holnap délelőtti órákban ff keresünk 3-as ra.
Levelet PM be.
Levelet PM be.
Sziasztok!
Ma napközben Keszthely és Marcali környékén keresek kalandot, hölgy vagy pár személyében!
Ma napközben Keszthely és Marcali környékén keresek kalandot, hölgy vagy pár személyében!
Hello mindenki! Párok jelentkezését várom a hölgy kényeztetése szempontjából.

Sziasztok! K.barcika és környékén keresek nőt, párt, hetero alapon
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Sziasztok Kedves Párok! Boldog Új Évet Kívánok! Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Üdv!!
Holnap, csütörtökön napközben keresünk hellyel rendelkező, közeli, max 50km, nagy méretű, egyedülálló, szimpatikus pasit, 50 éves korig! Diszkréció, szimpátia fontos! Nem mindenkivel nem mindenáron!
Utazni tudunk , fogadni nem.
wave
Holnap, csütörtökön napközben keresünk hellyel rendelkező, közeli, max 50km, nagy méretű, egyedülálló, szimpatikus pasit, 50 éves korig! Diszkréció, szimpátia fontos! Nem mindenkivel nem mindenáron!
Utazni tudunk , fogadni nem.
wave
Budapesten ma pár?
olyan párhoz csatlakoznék ahol a ffi biszex és egymást tudjuk kényeztetni a hölgy előtt. A hölggyel nem szeretnék érintésen kívül mást. Nős pasi vagyok aki ferfivel szeretné kipróbálni.

Hogyan lehet spontán az a találkozó, amit előre leszervezel a neten?...

Hogyan lehet spontán az a találkozó, amit előre leszervezel a neten?...
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távon házibarát. Intim masszázs. A hőlgy részére a szexben, nincs tabu. Ismerkedés, személyes tali, ha minden ok, a köv tali mehet a szex. Győr
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt..
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt..

Moto
Sziasztok,házaspár baráti ismeretségét keresem! Adatlapom szerint!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújvaros-Szekszárd és környéke! Adatlap kitöltve,képpel!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújvaros-Szekszárd és környéke! Adatlap kitöltve,képpel!
Sziasztok ,Budapeten keresünk fiút kizárólag a lány örömére , hely az legyen mert sajnos nekünk nincs