Budapesten ma pár?
Üdv!!
Holnap, csütörtökön napközben keresünk hellyel rendelkező, közeli, max 50km, nagy méretű, egyedülálló, szimpatikus pasit, 50 éves korig! Diszkréció, szimpátia fontos! Nem mindenkivel nem mindenáron!
Utazni tudunk , fogadni nem.
wave
Holnap, csütörtökön napközben keresünk hellyel rendelkező, közeli, max 50km, nagy méretű, egyedülálló, szimpatikus pasit, 50 éves korig! Diszkréció, szimpátia fontos! Nem mindenkivel nem mindenáron!
wave
Sziasztok Kedves Párok! Boldog Új Évet Kívánok! Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Sziasztok! K.barcika és környékén keresek nőt, párt, hetero alapon
Hello mindenki! Párok jelentkezését várom a hölgy kényeztetése szempontjából.

Sziasztok!
Ma napközben Keszthely és Marcali környékén keresek kalandot, hölgy vagy pár személyében!
Ma napközben Keszthely és Marcali környékén keresek kalandot, hölgy vagy pár személyében!
Holnap délelőtti órákban ff keresünk 3-as ra.
Levelet PM be.
Levelet PM be.
22 éves sportos, igényes, diszkrét pasiként keresek párt Cuckoldra!
Nagy intimmel és kellő tapasztalattal rendelkezem a témában, tényleges BULL-ként. Preferálom az olyan párokat akik egy domináns pasira vágynak és a férfi taguk alárendelt.(Hetero alapon)

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! worship
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! worship

Párokhoz csatlakoznék ma este,vagy fogadnék az otthonomban! Enyhe bi nem gond!
Párt keresek Csongrád megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit váro
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit váro
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv! Párt keresek szombatra
35-45 éves kor közötti, hetero, nem dohányzó férfi személyében. Aki ráér hétvégén késő este, két-három hetente. Csak ésszerű távolságból.
Sziasztok. Ma estére párhoz csatlakoznék egy kellemes együttlétre. Lehetőség szerint Békés megyében. Ha érdekel egy találkozó, akkor írjatok. Addig is szép napot.
Sziasztok. Ma este , ha van kedvetek, akkor szivesen találkoznék.
(Ez egy válasz Tom1111 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 20:41

Üdv!!
wave
wave
sziasztok olyan pasi van e itt akot izgatna ha elotte kényeztetnék a feleseget vagy használnák!Hely kellene utazni tudnek!
Budapesten ma párhoz csatlakoznék.
Sziasztok
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.