Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Fiatal igényes megjelenésű cegvezetőként keresem titkos partnerem vagy párt hármasra. Lenne valakinek kedve ismerkedni egy kreol boru sraccal?
Sziasztok!Hölgy vagy Pár ma estére akikhez csatlakozhatnék???Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok!!Privát üzeneteket várok!
Tolna megye, Szekszárd környékén hetero elfoglaltságot keresnék magamnak délutánra...
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján lehetőleg tartósabb kapcsolat kialakítása reményében!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt. Helyem van.
Jövő hét péntek vagy szombat estére keresek párt, enyhe Bi is lehet
Sziasztok 30eves srac párhoz csatlakozna diszkrecia adott es elvart
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 23:21
Törölt felhasználó (4701367)

Sziasztok keresünk most pasit harmadiknak pestmegye!
Sziasztok.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
Tatai vagyok az a baj. :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 27. szombat 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 23:21
Törölt felhasználó (4701367)

Holnap a Várpalota-Ferihegy-Veszprém útvonalon keresek kalandot. Szívesen csatlakoznék párhoz. Kb 11-14 óra között.
Sziasztok
Van csatlakozna hozzánk 1 pasi harmadiknak?
Szeretjük a puncibaélvezést ,dupla farok a punciban. Pestmegye
Helyünk van utazni nem tudunk max 45 éves korig
Van csatlakozna hozzánk 1 pasi harmadiknak?
Szeretjük a puncibaélvezést ,dupla farok a punciban. Pestmegye
Helyünk van utazni nem tudunk max 45 éves korig
Üdv! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2024. 01. 27. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyekkel vagy pàrokkal ismerkednék. pápán
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..