Szerintem nèzd meg jobban a kèpeket! Hátha mégiscsak feltűnik 2 kebel.... csupán infó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 09:28
Törölt felhasználó (4121152)

Nàlatok meg pont a nőről nincs se fotó,se adat. Kamukirály!
Társkeresőn a 3. és 4. Kép. Nagyon szexi hölgy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 09:28
Törölt felhasználó (4121152)

(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 08:01

50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Most szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+50 km-es körzetben. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Mai napra keresünk hetero ffit Tiszakécske környékén
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Sziasztok irtam nektek.
(Ez egy válasz zsolt5010 üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 07:58

Kifejezetten nagy és vastag farkú partnert keresek, akinek van lehetősége egy 50-es párhoz csatlakozni hétköznap napközben. Privát üzenetet várok.
Kifejezetten nagy és vastag farkú partnert keresek, akinek van lehetősége egy 50-es párhoz csatlakozni hétköznap napközben. Privát üzenetet várok.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.19.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Hihetetlen, de az én környékemen sincs senki aki igényt tartana rám. Sajnos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 18. vasárnap 12:01
Törölt felhasználó (4708975)
VIP

Komolyan nincs hellyel rendelkező férfi dunaújváros környékén aki fogadni tudna minket?hihetetlen
Vagyok ha megfelelnek
(Ez egy válasz mmm3mmm üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Delwlott valaki, a baratnomnek?
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Sziasztok.Február 21.-e szerdára keresunk kizárólag hetero és nagyobb mérettel rendelkező férfit.A párosunk férfi tagja elsősorban nézelődő lenne és fotót,videót készitene az együttlétről (természetesen a beszálló arca nem lenne látható a felvételeken),Aztán nem kizárt a látvány hevében később csatlakozna a párosunk férfi tagja is és hármasban folytatódna.Varjuk a jelentkezőket
Mindenkinek sikeres keresgélést.

Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre
Sziasztok. Ma este esetleg egy kedves pár aki pasit keres? Utazni tudok, privát levelet várnék. Izgalmas estét Mindenkinek.
Sziasztok! Párt keresek kalandra, vagy egy csajszit akivel hodolhatnánk a többes szex nyújtotta gyönyörnek!
Február 22-től 28-ig keresek lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek.
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!