Sziasztok mikorra kerestek és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 14:06
Törölt felhasználó (4737300)

Cuckoldra keresünk sportos pasit 30 éves korig.
Sziasztok Csütörtökön megyek Szolnok-Budapest-Győr útvonalon szívesen találkoznék egy helyes párral akiknek teljesíthetem a vágyaikat írjatok pm üzenetbe bátran
34 éves sportos alkatú 18cm a farok mérettel szívesen társulnék

16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....

Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.

Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.
Sziasztok párok hoz csatlakoznék kor alkat nem számít. Csak menjetek is találkozni.irj privátba.....
Szóló pasit keresúnk állandó partnernek adatlapunk szerint
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak.
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Hölgyet keresek Április 1-3 ig Zala megyèbe egy kellemes fahàzas dèzsàs pihenèsre,lehet szingli de akár fèrjnèl is ,jelentkezni privàtban! Sziasztok
Sziasztok. Ma estefele párhoz csatlakoznák.
Sziasztok! Esetleg pár? Pàrcsere négyes gabalyodàs!!
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 23:00

16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Sziasztok! Ma szívesen fogadnék csendes otthonomban Gödöllőn hölgyet vagy párt.Kölcsönös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Sziasztok! 37 éves,magas,férfias,kitartó vagyok.Igényes párokhoz csatlakoznék Pest,illetve fejér megyében.
Sziasztok! Hölgyet keresek Április 1-3 ig Zala megyèbe egy kellemes fahàzas dèzsàs pihenèsre,lehet szingli de akár fèrjnèl is ,jelentkezni privàtban! P
sziasztok olyan pasi vane itt akit izgatna ha elotte dugjak gasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!