Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Zala és a környező megyékből párt keresek.
Sziasztok.
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze

Miskolci lakásomon fogadnék párokat
Szia jól hangzik .....
(Ez egy válasz nagyfarq üzenetére (2024. 05. 03. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

irj rám!
40es pasi párhoz beszállna

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék ma este párokhoz Kecskemét környékén.. utazni tudok természetesen..
Várom leveleteket!
Szívesen csatlakoznék ma este párokhoz Kecskemét környékén.. utazni tudok természetesen..
Várom leveleteket!
Sziasztok! Gondolom a tarskeresős képeteken nem ti vagytok de nagyon jó vágykép..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 19:30
Törölt felhasználó (4661084)

Hello!40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni.De csak a közelben lévők írjanak! Borsod megye!
Hello!40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni.De csak a közelben lévők írjanak! Borsod megye!
Budapesti hármas (2ffi+1nő) kedvelő párossal ismerkednék,találkoznék, akár ma is!
Kamu!!
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2024. 05. 03. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 14:08

Fehérvári 59éves pár ismerkedne!
Csak olyan aki rá hétvégén is este fele e.ér
Csak olyan aki rá hétvégén is este fele e.ér
Sziasztok
Nagy méretű pasi csatlakozna párhoz, utazni tudok
Nagy méretű pasi csatlakozna párhoz, utazni tudok
Sziasztok!
Holnap napközben párokhoz csatlakoznék. Képek adatlapomon, jelölj ha szeretnél még többet látni.
Üdv.:
J
Holnap napközben párokhoz csatlakoznék. Képek adatlapomon, jelölj ha szeretnél még többet látni.
Üdv.:
J
32 éves pár vagyunk, fiatalabb pasit fogadnánk harmadiknak .
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok!
Ma délután Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Ma délután Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok. Megpróbálom újra hátha . holnap estére keresek Bp-i hölgyet , párt
este 8-tól ráérek. Többit privátba